ΠΑΤΡΑ: Ποια καταστήματα θα λειτουργήσουν στο νέο εμπορικό κέντρο της παραλίας

    Ημερομηνία:

    Με εντατικούς ρυθμούς εξελίσσεται η κατασκευή του εμπορικού πάρκου Top Parks της Trade Estates στην πρώην ΑΒΕΞ Πάτρα και αναμένεται η ολοκλήρωση εργασιών στο τέλος του Γ’ Τριμήνου 2024 (Σεπτέμβριος).

    Στο χώρο θα δεσπόσει το νέο ΙΚΕΑ, το πρώτο που ανοίγει μετά από 13 χρόνια «σιωπής» από την πλευρά του ομίλου «Fourlis». Στο νέο εμπορικό κέντρο μετακομίζουν τα καταστήματα «Κωτσόβολος», αν και ένα από τα δύο (Περιβόλα – κέντρο Πάτρας) θα παραμείνει στη θέση του.
    Στην Ακτή Δημαίων μετακομίζει η αλυσίδα εστίασης «KFC» (με νέο concept στην Πάτρα) αλλά και οι πολωνικές «Pepco» και «Sinsay», καθώς και η γαλλική εταιρεία ένδυσης «Kiabi», η οποία έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Και τα τρία καταστήματα αυτά θα αποτελούν το αντίπαλο δέος «Zara» – «H&M» της Πάτρας.

    Φλίγκος

     

    Καταστήματα επίσης θα διαθέτουν η αλυσίδα παιχνιδιών «Μουστάκας» και η «Adidas» (outlet).

     

    Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα της Trade Estates για το Α’ εξάμηνο του 2024, η επισκεψιμότητα και ο τζίρος των καταστημάτων στα εμπορικά πάρκα της Trade Estates συνέχισε με θετικούς ρυθμούς.
    Η σημαντική αύξηση των μισθωτικών εσόδων από τρίτους ενοικιαστές και η διεύρυνση της διασποράς εσόδων μη σχετιζόμενων με το brand IKEA από 51%, σε 68% μέσα σ ένα χρόνο, στα μέσα του 2024, επιβεβαιώνει την επιτυχή στρατηγική διαχείρισης του μισθωτικού ρίσκου.
    Ακόμη, εκτός από την Πάτρα, η συνεργασία με την επωνυμία «Κωτσόβολος» επεκτείνεται με την επένδυση ανέγερσης του νέου logistics-center στην Ελευσίνα και πολύ σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί η πολεοδομική και οικοδομική αδειοδότηση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέα Αριστερά Αχαΐας: Εκδήλωση με Σκουρλέτη – Αναγνωστοπούλου

    Η Νέα Αριστερά Αχαΐας διοργανώνει εκδήλωση, την Τετάρτη 11...

    Απαγόρευση εισόδου από σήμερα στις ΗΠΑ για τους πολίτες 12 χωρών – Ποιες είναι

    Σε ισχύ τέθηκε σήμερα το πρωί, ώρα Ελλάδας, η απαγόρευση...

    ΠΑΤΡΑ: ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Τα αποτελέσματα των εκλογών

    Εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων διοίκησης της...

    Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Ο λαντζέρης «βαφτίζεται» CEO για να μη χτυπάει κάρτα

    Τεχνάσματα για να αποφύγουν τη χρήση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας επινοούν...