ΠΑΤΡΑ: Ποιος είναι ο 40χρονος που έβγαλε όπλο στον νταλικέρη

    Ημερομηνία:

    Το δρομολόγιο του τρόμου για νταλικέρη που βρέθηκε αντιμέτωπος με τις άγριες προθέσεις οδηγού αυτοκίνητου, στην Πάτρα, χθες το απόγευμα Πέμπτη 20/03/2025,

    Το περιστατικό καταγγέλθηκε άμεσα στην Αστυνομία με τον οδηγό του βαρέος οχήματος, να καλεί το τηλεφωνικό κέντρο «100» της Αμεσης Δράσης Πατρών, δίνοντας στοιχεία του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε το άτομο που λίγα λεπτά νωρίτερα, όπως φέρεται να είπε τον σημάδεψε με πιστόλι. Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛΑΣ, για τον εντοπισμό του 40χρονου, ο οποίος μετά το συμβάν συνέχισε κανονικά την πορεία του.

    ICECAP

    Το όχημα εντοπίστηκε στην Περιμετρική και ακολούθως μέσω του κόμβου του Ρίου, κατευθύνθηκε στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου. Μετά από καταδίωξη αστυνομικών της Αμεσης Δράσης, της Υποδιεύθυνσης Εξιχνίασης και Εγκλημάτων Πάτρας και της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, ο οδηγός ακινητοποιήθηκε στο ύψος του Αγίου Βασιλείου όπου και συνελήφθη.

    Πρόκειται για πρώην στρατιωτικό που διαμένει στο Αίγιο. Σε έρευνα των αστυνομικών στην κατοχή του εντοπίστηκε το όπλο με το οποίο σύμφωνα με την καταγγελία του οδηγού της νταλίκας τον απείλησε. Οπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για αεροβόλο πιστόλι, ενώ κατασχέθηκε και μαχαίρι μήκους 30 εκατοστών κατά πληροφορίες στρατιωτικού τύπου.

    Ο 40χρονος «πιστολέρο» που κατηγορείται για απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων, κρατείται στην Ερμού και σήμερα Παρασκευή 21/03/2025 με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Πατρών.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ύπαιθρος καταδικάζεται με την ακύρωση  της δόμησης σε 10.000 μικρούς οικισμούς

    Του Θέμη Μπάκα Το νέο Προεδρικό Διάταγμα 129/2025 φέρνει σαρωτικές αλλαγές στην...

    ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: Δύο πυρκαγιές σε Αραχωβίτικα και Σελά σχεδόν ταυτόχρονα – ΦΩΤΟ

    Δύο πυρκαγιές σχεδόν ταυτόχρονα σε Αραχωβίτικα και Σελά. Η...

    ΠΑΤΡΑ: ΜΕΙΩΜΕΝΟΙ ΤΖΙΡΟΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ – Δυστυχώς δεν ήρθε «Ανάσταση» στα μαγαζιά!

    Του Αχιλλέα Ροδίτη Θηλιά στο λαιμό των εμπόρων η κρίση...