ΠΑΤΡΑ: Πως πέθανε 42χρονος στο Νοσοκομείο Ρίου! Νέο “μυστήριο”

    Ημερομηνία:

    Στο Πανεπιστημιακό  Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας, ένας 42χρονος που μετέβη εκεί με τα πόδια, άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια εξετάσεων που είχε υποβληθεί από τος ιατρούς.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο  42χρονος άνδρας πήγε ως πεζός στο Τμήμα Επειγόντων  περιστατικών του ΠΓΝΠ, όπου εφημέρευε σήμερα, εξηγώντας στο νοσηλευτικό προσωπικό ότι αισθάνεται πόνους στο στήθος.

    Άμεσα καρδιολόγοι  ξεκίνησαν να τον υποβάλλουν σε εξετάσεις, όπου και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί έμφραγμα και στη συνέχεια θα υποβαλλόταν σε στεφανιογραφία, τότε ο άνδρας έπαθε ανακοπή. Άμεσα τον οδηγούν στην αναζωογόνηση όπου εκεί γίνονται προσπάθειες ανάνηψης με ΚΑΡΠΑ οι οποίες δυστυχώς απέβησαν άκαρπες.

    Το Νοσοκομείο ενημέρωσε την Αστυνομία για το περιστατικό, ώστε να διακριβωθούν τα στοιχεία του άτυχου άνδρα, ενώ μετά το θάνατό του αποφασίστηκε η διενέργεια νεκροτομής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέο φάρμακο για την παχυσαρκία στα φαρμακεία – Πότε θα είναι διαθέσιμο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%cf%86%ce%ac%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%87%cf%85%cf%83%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%86%ce%b1%cf%81/

    Επιστήμονες εφιστούν την προσοχή στους έφηβους που βλέπουν βίντεο περιποίησης δέρματος στο TikTok

    Τα βίντεο περιποίησης για έφηβους στα κοινωνικά δίκτυα, όπως...

    Παγκόσμια μανία με τα λούτρινα κουκλάκια – Με δόλωμα Labubu ψάχνουν πελάτες οι κινεζικές τράπεζες

    Μεγάλα μάτια, μυτερά δόντια, χνουδωτή υφή· Τα λούτρινα κουκλάκια...

    Τι κρύβεται πίσω από τη ματωμένη κουμπαριά

    Τα κομμάτια στο παζλ της άγριας δολοφονίας της 51χρονης Αννας, η οποία άφησε την...