ΠΑΤΡΑ: Που θα γίνουν σήμερα τα ΔΩΡΕΑΝ rapid test

    Ημερομηνία:

    Με δεδομένη την αύξηση των κρουσμάτων του νέου κορωνοιού, η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ συνεχίζουν τη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού της νόσου.

    Για σήμερα Τρίτη 23 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας  και στην πλατεία Ταμπαχάνων (τέρμα οδού  Γερμανού) για το ευρύ κοινό,  κατά τις πρωινές ώρες.

    Επίσης, σε δειγματοληπτικούς ελέγχους θα υποβληθούν οι εργαζόμενοι στον ΕΦΚΑ, τα μέλη του Νομαρχιακού Αθλητικού Συλλόγου Πατρών, οι εργαζόμενοι και οι φιλοξενούμενοι στη  Μονάδα Φιλοξενίας Ηλικιωμένων «Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο» και στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΚΔΗΦ ΑΜΕΑ «ΜΑΧΗΤΕΣ».

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται με rapid tests  από έμπειρα επιστημονικά στελέχη του  ΕΟΔΥ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επίδομα ενοικίου: Οι κυρώσεις για όσους υποβάλλουν ανακριβή στοιχεία

    Το επίδομα ενοικίου και μάλιστα εντόκως θα κληθούν να καταβάλλουν όσοι...

    Πάτρα: «Στη βιβλιοθήκη όλα είναι Δυνατά!»

    Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας που διοργανώνει η...

    Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη

    Σφοδρή αντιπαράθεση είχαν στην Ολομέλεια της Βουλής οι Νίκος...