ΠΑΤΡΑ: Που θα γίνουν σήμερα τα ΔΩΡΕΑΝ rapid test

    Ημερομηνία:

    Με δεδομένη την αύξηση των κρουσμάτων του νέου κορωνοιού, η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ συνεχίζουν τη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού της νόσου.

    Για σήμερα Τρίτη 23 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας  και στην πλατεία Ταμπαχάνων (τέρμα οδού  Γερμανού) για το ευρύ κοινό,  κατά τις πρωινές ώρες.

    Επίσης, σε δειγματοληπτικούς ελέγχους θα υποβληθούν οι εργαζόμενοι στον ΕΦΚΑ, τα μέλη του Νομαρχιακού Αθλητικού Συλλόγου Πατρών, οι εργαζόμενοι και οι φιλοξενούμενοι στη  Μονάδα Φιλοξενίας Ηλικιωμένων «Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο» και στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΚΔΗΦ ΑΜΕΑ «ΜΑΧΗΤΕΣ».

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται με rapid tests  από έμπειρα επιστημονικά στελέχη του  ΕΟΔΥ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Θρήνος για τον Γιάννη Γκοτσόπουλο από την Θέα

    Συλλυπητήριο για το θάνατο του σ. Γιάννη Γκοτσόπουλου Η Τομεακή...

    Ευλογιά: Δύο συλλήψεις για παράνομη μετακίνηση αιγοπροβάτων

    Δύο περιπτώσεις παράνομης μετακίνησης αιγοπροβάτων οδήγησαν σε συλλήψεις σε Σέρρες και Φθιώτιδα,...

    «Βιομηχανία βρεφών» στα Χανιά: Ταρίφα έως 150.000 ευρώ για παρένθετες μητέρες, όλο το βούλευμα

    «Βιομηχανία βρεφών» είχε στήσει το οργανωμένο κύκλωμα σε μονάδα...

    30 κομμάτια με τιμή 110.000 ευρώ: Ενα ρολόι φτιαγμένο σαν hypercar

    Οσοι αναζητούν το νόημα πίσω από ένα ακόμα πανάκριβο...