ΠΑΤΡΑ: Που θα γίνουν τεστ το Σάββατο την Κυριακή και την Δευτέρα

    Ημερομηνία:

    Με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι  για τον εντοπισμό των μη συμπτωματικών κρουσμάτων.
    Για αύριο Σάββατο 17 Ιουλίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας κατά το διευρυμένο ωράριο (08:30 έως 20:30)  και στον προαύλιο χώρο του κτιρίου του ΟΣΕ στο Κράθιο Ακράτας (09:00 έως 14:30) για το ευρύ κοινό.
    Για την Κυριακή 18 Ιουλίου, προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας κατά το διευρυμένο ωράριο (08:30 έως 20:30).
    Για την Δευτέρα 19 Ιουλίου, προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας κατά το διευρυμένο ωράριο (08:30 έως 20:30) και για στην πλατεία Βουδ (09:00 έως 14:30).
    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λέων για Μουρτζούκου: Aποδέχεται ότι ο Παναγιωτάκης δεν έχει φύγει από παθολογικά αίτια

    Την εμπλοκή της μητέρας του μικρού Παναγιώτη στον θάνατό του, για την οποία...

    Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Παγώνουν» επιδοτήσεις 330 εκατ. ευρώ

    Αγώνας δρόμου για να καταβληθούν εντός του έτους οι...

    Λιβύη: Ναυτικό αποκλεισμό στο Τομπρούκ εξετάζει η ελληνική κυβέρνηση – Το plan b για την καταπολέμηση της διακίνησης μεταναστών

    Σχέδιο ναυτικού αποκλεισμού της ανατολικής Λιβύης και ιδιαίτερα του λιμανιού του...

    Ο tik toker που συνελήφθη στην Πάτρα: “Από δω και πέρα κουμάντο θα κάνει αυτός”! ΦΩΤΟ

    Η πρόσφατη σύλληψη του 42χρονου TikToker που παρουσιαζόταν ως διαμεσολαβητής ανάμεσα...