ΠΑΤΡΑ: Προχωρούν οι εργασίες στον νέο σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων

    Ημερομηνία:

    Προχωρούν οι εργασίες στους πρώην Μύλους του Αγίου Γεωργίου της Πάτρας, για την μετατροπή τους σε ένα σύγχρονο σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ που ταυτόχρονα θα είναι και εμπορικό κέντρο.

    Το κόστος του έργου που θα καλυφθεί μέσα από πόρους τους Υπεραστικού ΚΤΕΛ αναμένεται να φτάσει τα 9,3 εκατομμύρια ευρώ (ποσό με ΦΠΑ) και με βάση το σχετικό συμφωνητικό που έχει υπογραφεί, έχει χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης τους 18 μήνες, κάτι που σημαίνει ότι έως τις αρχές του 2020, θα έχουν περαιωθεί οι εργασίες.

    Στη μελέτη του έργου υπάρχει η πρόβλεψη για την αξιοποίηση μέρος των χώρων με εμπορικές χρήσεις, με καταστήματα και καφέ, κάτι που θα δώσει τον χαρακτήρα στον σταθμό ενός μίνι εμπορικού κέντρου που θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τους επιβάτες και να παρέχει ακόμα περισσότερες υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιαπωνία: Boeing έκανε βίαιη κάθοδο 25.000 ποδών – Επιβάτες έχασαν τις αισθήσεις τους, άλλοι έγραφαν τις διαθήκες τους

    Στιγμές τρόμου έζησαν οι περίπου 200 επιβάτες πτήσης της Spring Airlines...

    Συντάξεις Αυγούστου 2025: Πότε θα καταβληθούν σε παλαιούς και νέους συνταξιούχους

    Αλλαγές τίθενται σε ισχύ αναφορικά με τον χρόνο καταβολής κύριων...

    Ακρίβεια: «Καπέλο» έως 163% από το χωράφι στο ράφι για τα εποχιακά φρούτα και λαχανικά

    Η διαφορά ανάμεσα στις τιμές χονδρικής και λιανικής στα οπωροκηπευτικά έχει εξελιχθεί...

    Γυαλιά με AI από την Xiaomi: «Βλέπουν», μιλούν και μεταφράζουν σε πραγματικό χρόνo

    Βγάζεις φωτογραφία ό,τι αντικρίζεις, επικοινωνείς χωρίς κινητό στο χέρι,...