ΠΑΤΡΑ: Πρόστιμα για φωτιές από ιδιώτες – Επεσαν “καμπάνες”

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Αχαΐας, ημεδαπός, για καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Φλόκα, του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, στην Αχαΐα και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.250€.

    Επίσης αίσθηση προκαλεί το ότι επεβλήθησαν τρία πρόστιμα μόλις μέσα σε 24 ώρες!

    Συγκεκριμένα επιβλήθηκαν τα ακόλουθα πρόστιμα:

    • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.250€, χθες 23 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Αχαΐας, σε ημεδαπή, για καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Περιβόλα, του Δήμου Πάτρας, στην Αχαΐα.
    • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.870€, σήμερα 24 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, σε ημεδαπό, για καύση σε ξηρά χόρτα, εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Μιτόπολης, του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, στην Αχαΐα.
    • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.687,50€, σήμερα 24 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αιγίου, σε ημεδαπό, για καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Παλιούρα, του Δήμου Αιγιαλείας, στην Αχαΐα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το συνταξιοδοτικό και οι κίνδυνοι-Τι επισημάνθηκε σε εκδήλωση στην Πάτρα

    Σε εκδήλωση του Παραρτήματος Αχαΐας της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων...

    Συντάξεις Νοεμβρίου 2025: Αντίστροφη μέτρηση για τις πληρωμές – Τι αλλάζει λόγω της 28ης Οκτωβρίου

    Σε μόνιμη βάση, οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις...

    Μητσοτάκης από Σύνοδο Κορυφής: Θετικό ότι η αμυντική θεώρηση της Ευρώπης εκτείνεται σε 360 μοίρες όπως ζητούσε η Ελλάδα

    Στα ζητήματα της αμυντικής θωράκισης της Ευρώπης, των ευρωπαϊκών...