ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” από την ζωή ο Σάκης Κάκκος – Θλίψη στον εκπαιδευτικό κόσμο

    Ημερομηνία:

    Βαθιά θλίψη προκάλεσε στην Πάτρα και ιδίως στην εκπαιδευτική κοινότητα ο ξαφνικός θάνατος του πρώην προέδρου της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας Διονύσιος Κάκκος.

    Είχε εκλεγεί πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης το 2004 και άφησε την σφραγίδα του στο συνδικαλιστικό όργανο των εκπαιδευτικών.

    Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν αγαπητό εκπαιδευτικό στους συναδέλφους του και τους μαθητές του.

    Υπηρέτησε επί σειρά ετών ως Μαθηματικός στο Γυμνάσιο Σαγεϊκων στη Δυτική Αχαΐα, ενώ ήταν μπροστάρης στους αγώνες για μια καλύτερη εκπαίδευση.

    Οι συνάδελφοί του από την «Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών» τοναποχαιρετούν με συγκινητικό τρόπο:

    «Ξαφνικά και αναπάντεχα, έφυγε από κοντά μας, ο Σάκης ο Κάκκος! Αγαπητός συνάδελφος και φίλος, έντιμος, βαθιά δημοκράτης, τίμησε τον κλάδο και τιμήθηκε από αυτόν, εκλεγόμενος για πολλά χρόνια στη θέση του προέδρου της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαίας, αφήνοντας το στιγμα του για την αγωνιστικότητά του, την δημοκρατικότητά του και τη μετριοπάθειά του.

    Αφήνειστους οικείους του , στους συντρόφους του της ΠΑΣΚ καθηγητών, σε όσους τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του αισθήματα βαθιάς θλίψης. Αιωνία του η μνήμη…»

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ -Κοινωνικό Παντοπωλείο: Πάνω από 2.500 άτομα πήραν τρόφιμα τις ημέρες του Πάσχα

    Χίλιες περίπου οικογένειες πήραν τρόφιμα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο...

    ΠΑΤΡΑ: Η εξομολόγηση του Αγγελου Ανδριόπουλου

    Για τις οικονομικές δυσκολίες και τις θυσίες που έκανε...

    Χρύσα Καρούση: Ανερχόμενο ταλέντο

    Από τις απόφοιτες της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας,...

    ΠΕΤΡΟΣ ΓΡΟΥΜΠΟΣ: «Σήμερον πάσα κτίσις, αγάλλεται και χαίρει, ότι Χριστός Ανέστη, και Άδης εσκυλεύθη»

    Το «Χριστός Ανέστη» ως χαιρετισμός αποδίδεται πάντα με χαρακτήρα...