ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” μία δυναμική έμπορος της πόλης

    Ημερομηνία:

    Στα 77 της χρόνια «έφυγε» από τη ζωή η Δήμητρα (Τούλα) Σωτηροπούλου μετά από γενναία μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας, που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα με αξιοπρέπεια, τα οποία δυστυχώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει.

    Ήταν μία δυναμική γυναίκα με ξεχωριστή προσωπικότητα. Με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο, τον οποίο είχε χάσει πριν από 6 χρόνια, είχαν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια αποκτώντας δύο παιδιά.

    Την Μάντω, Καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας, σύζυγο του δημοσιογράφου της εφημερίδας «Πελοπόννησος» και του pelop.gr Παναγιώτη Αντωνόπουλου και τον Νίκο, ηλεκτρολόγο, ο οποίος εργάζεται στο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Πατρέων.

    Φλίγκος

    Παράλληλα η Δήμητρα (Τούλα) Σωτηροπούλου είχε γνωρίσει και δύο εγγόνια. Τον Γιώργο και τον  Κωνσταντίνο Μάριο.

    Ήταν αγαπητή στην κοινωνία της Πάτρας και από τα μέσα της δεκαετίας του 70’ έως και το 1990 διατηρούσε εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της πόλης.

    Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 11.00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στη Λεύκα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Disney πάει Αμπου Ντάμπι – Νέο θεματικό πάρκο στα ΗΑΕ

    Στο Αμπου Ντάμπι θα κατασκευαστεί το έβδομο θεματικό πάρκο...

    Ερχονται τα «φορολογικά ΚΕΠ»

    Την εμπειρία της φορολογικής εξυπηρέτησης φιλοδοξεί να αλλάξει ριζικά η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ),...

    ΠΑΤΡΑ: Λες και έχει πέσει “βόμβα” στα καταστήματα εστίασης – ΗΧΗΤΙΚΟ

    Τα καταστήματα εστίασης και οι επαγγελματίες του κλάδου ετοιμάζονται...

    Οδικά έργα σε Λευκάδα και Αγρίνιο: Σε φάση ολοκλήρωσης οι κρίσιμες συνδέσεις

    Μετά από παύση εργασιών σχεδόν δύο μηνών, επανεκκινούν τις επόμενες...