ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” ο Μίμης Μαρκάκης! Αγαπητός έμπορος επίπλων

    Ημερομηνία:

    Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο συμπολίτης επιπλοποιός Δημήτρης (Μίμης) Μαρκάκης σε ηλικία 95 ετών. Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στους Πατρινούς και η επιχείρηση επίπλων του λειτουργούσε για χρόνια επί της λεωφ. Δημητρίου Γούναρη στο ύψος των Υψηλών Αλωνίων.

    Ο εκλιπών ήταν πατέρας πέντε παιδιών, του Γιώργου Μαρκάκη που είναι εκπαιδευτικός, της Μαρίας, του Ιωάννη, του Ευάγγελου και του Ανδρέα Μαρκάκη, ο οποίος έχει ασχοληθεί και με τα καλλιτεχνικά και δη τη μουσική.

    Η κηδεία του Μίμη Μαρκάκη θα τελεστεί το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021 στις 11 το πρωί στον ιερό ναό Παντανάσσης Πατρών που ήταν και η ενορία του.

    Πολλοί τον θυμούνται όταν πλέον είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση και είχε συνταξιοδοτηθεί, να κάθεται στην καρέκλα του στο γνώριμο σημείο όπου άλλοτε είχε την έκθεση και εργαστήρι επίπλων του και να χαιρετά και να συνομιλεί με τους πάντες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς ο John D. Rockefeller έγινε ο πρώτος δισεκατομμυριούχος – Η πιο σημαντική ημέρα της ζωής του

    8 Ιουλίου 1839 Γεννιέται ο πρώτος δισεκατομμυριούχος του κόσμου και...

    Τέλος η εργένικη ζωή για περιζήτητο Πατρινό εργένη

    Προς επισημοποίηση της σχέσης τους οδεύουν ο Νίκος Πολυδερόπουλος και η...

    Με εκκεντρική τσάντα στην Επίδαυρο γνωστός πρωταγωνιστής

    Ο καταξιωμένος ηθοποιός και γνωστός πρωταγωνιστής πήγε στην Επίδαυρο...