ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” ο Σπύρος Γρηγορόπουλος – Αύριο η κηδεία του

    Ημερομηνία:

    Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του  47χρονου Σπύρου Δημητρίου Γρηγορόπουλου, σε όλο τον Δήμο Ερυμάνθου . Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στην Μύκονο όπου και εργαζόταν. Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, συγγενείς και φίλοι θα του πουν το τελευταίο αντίο.

    Η σελίδα στο facebook Χανλανδρίτσα Νέα σε αναρτησή της αναφέρει:

    Μεγάλη θλίψη στην οικογένειά του και σε όλο τον Δήμο Ερυμάνθου η απώλεια του 47άχρονου Σπύρου Δημητρίου Γρηγορόπουλου από τον Συνοικισμό “Μπεκρέεικα” του Δήμου Ερυμάνθου, που άφησε την τελευταία του πνοή μετά την πτώση από το ύψος της μπετονιέρας που εργαζόταν στην Μύκονο.

    Ο Σπύρος αρχικά είχε αναζητήσει την τύχη του επαγγελματικά πριν τέσσερα χρόνια περίπου στην Μύκονο, και αφού αποκαταστάθηκε πήρε μαζί του και την οικογένεια του όπου και εργάζονταν.
    Βαρύ και το πένθος για τον πατέρα του Δημήτρη που πριν τέσσερα χρόνια είχε χάσει και την σύζυγό του !
    Ο Σπύρος μαζί με την υπέροχη σύζυγό του Παρασκευή είχε αποκτήσει 3 υπέροχα παιδιά, την Ζωή τον Δημήτρη και την Γεωργία.
    Ήταν πάντα παρών και πάντα μπροστάρης εμπνεόμενος από τη συνειδητή πίστη και τα ιδανικά της οικογένειας!
    Τούς άφησε παρακαταθήκη τις αρχές του και τις αξίες που τον κοσμούσαν και είχε πάρει από την οικογένεια του .

    Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή από τον Ιερό Ναό Αγ. Βασιλείου Ζαρουχλέικων και η Ταφή του στο Κοιμητήριο του Αγ. Νικολάου Συνοικισμού “Μπεκρέικα” Ερυμάνθου.

    Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του

    GLEARNET
    ΠΑΤΡΑ: "Εφυγε" ο Σπύρος Γρηγορόπουλος - Αύριο η κηδεία του

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τραμπ εναντίον όλων: Δασμοί παντού – από τα φάρμακα μέχρι το Χόλιγουντ

    Από τα φάρμακα μέχρι τα έπιπλα, τα βαρέα φορτηγά...

    Πάτρα: Καταδίκη για 2 γνωστούς πατρινούς! Το δυστύχημα στην βίλα τους στο Ρίο

    Ένα τραγικό δυστύχημα που σημάδεψε την τοπική κοινωνία της Πάτρας βρέθηκε...

    σπιράλ για «Πάτρα – έξυπνη πόλη»: 6 εκατομμύρια στον αέρα

      Μια πόλη «έξυπνη» στα χαρτιά, με υποδομές στην εγκατάλειψη   Έξι...