ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” ο θρύλος της μοτοσικλέτας στην πόλη – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 83 ετών, άφησε ο Ανδρέας Κουνάδης, ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους αυτοκινήτων και μοτοσικλετών της Πάτρας και ο μοναδικός επί δεκαετίες αντιπρόσωπος της εταιρείας Suzuki στην πόλη μας.

    Φλίγκος

    Ο εκλιπών υπήρξε δραστήριος και πολυπράγμων και άφησε έντονο το αποτύπωμά του μέσα από την εμπορική και την κοινωνική του δράση, αλλά και για τα χαρίσματά του ως άνθρωπος. Υπήρξε εργατικός, ευφυής, τολμηρός και ιδιαίτερα κοινωνικός, ενώ όσοι τον γνώριζαν τον αποκαλούσαν «μεγάλη καρδιά» και «άρχοντα».

    Γεννήθηκε στην Πάτρα, αλλά η καταγωγή του ήταν από την Κεφαλονιά. Μικρό παιδί, από τα 15 του χρόνια ρίχτηκε στη βιοπάλη, επισκευάζοντας ποδήλατα και σιγά σιγά κατόρθωσε, ως αυτοδημιούργητος, με σκληρή δουλειά να καταξιωθεί στον χώρο του, να ανοίξει καταστήματα – εκθέσεις οχημάτων και ανταλλακτικών, αρχικά στην περιοχή της Μπύρας Μαράτου και μετά στο κέντρο της πόλης (Αγίου Ανδρέου και Γούναρη), ενώ υπήρξε και εισαγωγέας μεταχειρισμένων μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων από την Ιαπωνία.

    ICECAP

    Ήταν πολύ κοινωνικός, κέρδιζε τους πελάτες με τον χαρακτήρα του και γι’ αυτό είχε μεγάλο πελατολόγιο στην Πάτρα, την Αχαΐα και σ’ όλη την Ελλάδα.

    Πέραν από την επαγγελματική του δραστηριότητα υπήρξε συνιδρυτής της Λέσχης Μοτοσικλετών ΛΑΜΠ και ιδρυτής της πίστας μότο κρος στα Συχαινά.

     

     

    ΠΑΤΡΑ: "Εφυγε" ο θρύλος της μοτοσικλέτας στην πόλη - ΦΩΤΟ

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μαρία Καρυστιανού για γιορτή της μητέρας: Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή της

    Με μία ανάρτηση που ραγίζει καρδιές, η Μαρία Καρυστιανού αναφέρεται στην...

    ΔΥΠΑ: Ερχονται το 2025 νέα προγράμματα για νέους, γυναίκες και μακροχρόνια ανέργους

    «Η δημιουργία χιλιάδων νέων ποιοτικών θέσεων εργασίας παραμένει ένα ανοιχτό και...

    ΠΑΤΡΑ: Και τρίτη κοπέλα καταγγέλλει τον 37χρονο! Θα μιλήσει με δικηγόρο για βιασμό

    Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 37χρονος για...

    Αγροτικά μηχανήματα: Ανάκαμψη στην ελληνική αγορά – Ανοδος 70% στις πωλήσεις (γραφήματα)

    Σημαντική ανάκαμψη σημείωσε η ελληνική αγορά αγροτικών μηχανημάτων το 2024, ανατρέποντας τη...