ΠΑΤΡΑ: “Ερχεται” το λοκ ντάουν στην Αχαϊα – Δηλώσεις

    Ημερομηνία:

    «Φλερτάρει» με ένα μίνι λοκντάουν η Αχαΐα, σύμφωνα με τα όσα ανάφερε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Πάτρας, Άννα Μαστοράκου! Μόνο σήμερα είχαμε 171 κρούσματα.

    Σύμφωνα με τα όσα είπε η πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου τα κρούσματα στην Αχαΐα έχουν αυξηθεί σημαντικά, το ιικό φορτίο είναι μεγάλο και αν δεν βρεθεί τρόπος για να ανακοπεί η εξάπλωση αυτή ίσως υπάρξουν νέες ανακοινώσεις για πιο αυστηρά μέτρα που θα αφορούν την περιοχή.

    Όπως ανάφερε η κ. Μαστοράκου το μέτρο της κυβέρνησης για αποστολή μαζικών sms, δύσκολα θα φέρει αποτελέσματα αφού οι αντιεμβολιαστές δεν θα πειστούν να πάνε να κάνουν το εμβόλιο μέσα από ένα μήνα.

    Η ίδια μάλιστα τόνισε ότι αρκετοί αντιεμβολιαστες που θεωρούν ότι ο κορωνοϊός θα είναι ελαφρύς για τον οργανισμό τους και δεν θα νοσήσουν βαριά είναι αποφασισμένοι να τον περάσουν να φυσική νόσηση.

    Η κατάσταση για την Αχαΐα πλέον είναι ιδιαίτερα ανησυχητική, σύμφωνα με την κ. Μαστοράκου τα νοσοκομεία της Πάτρας ίσως ξαναζήσουν καταστάσεις σαν και αυτές τους περασμένου Φεβρουαρίου και του Μαρτίου, με την διαμόρφωση νέο κλινικών μέσω συγχωνεύσεων.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φωτεινό Αστέρι: Πάνω από 5.100 μερίδες φαγητού από τον Ιανουάριο

    Το Φωτεινό Αστέρι σε ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής: Πάνω...

    ΠΑΤΡΑ: Ο Χαράλαμπος Σπανός, για τον αδελφό του Γιώργο που “έφυγε” πριν μερικές ημέρες

    Ο Χαράλαμπος Σπανός, για τον αδελφό του Γιώργο που...

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Από τη Συγκάλυψη στον Αφανισμό – Νέο Σκάνδαλο, Νέα Ήττα για την Κυβέρνηση – Του Δημήτρη Παλούμπη

    Του Δημήτρη Παλούμπη Η πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να...

    «Ψήθηκε» η Ισπανία: Καθαρίστρια πέθανε από ακραία ζέστη – Έφτασε τους 46 βαθμούς η θερμοκρασία

    Η πόλη Ελ Γρανάδ στην Ισπανία κατέγραψε το Σάββατο...