ΠΑΤΡΑ: “Τρομάζει” το τριήμερο της Αποκριάς!

    Ημερομηνία:

    Ως εφιάλτης φαντάζει το τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας, για τους υγειονομικούς φορείς. Ηδη ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τον έλεγχο και κυρίως την οργανωμένη ευαισθητοποίηση των πολιτών ώστε να αποφευχθούν πάρτι, συγκεντρώσεις και συγχρωτισμός που επιτρέπουν να φωλιάζει ο ιός.

    Οι 151 νοσηλείες στα νοσοκομεία της Πάτρας και τα συνεχή δεκάδες νέα κρούσματα, αποτυπώνουν τη χαλαρότητα που υπάρχει.

    «Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο τριήμερο και προετοιμαζόμαστε για να το αντιμετωπίσουμε και να προλάβουμε ό,τι μπορούμε» μας είπε ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης.

    Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι ήδη έχει αναπτυχθεί ένας σχεδιασμός που απαιτεί όμως τη συνδρομή όλων των φορέων ώστε να περιοριστούν οι πιθανότητες περαιτέρω διασποράς του ιού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Πέθανε η σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη

    Πολύ δύσκολες ώρες για τον Ντέμη Νικολαΐδη, καθώς η σύντροφός...

    Έρευνα αποκαλύπτει την ακριβή ημέρα και ώρα που κάνουν σεξ οι περισσότεροι άνθρωποι

    Μελέτη αποκαλύπτει την ακριβή ημέρα και ώρα που οι...

    ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ: Δείτε πόσο διαρκεί ο έρωτας

    Θεωρώντας δεδομένη στην πίστη μας στα τραγούδια και τις...