ΠΑΤΡΑ: “Ξαναχτύπησε” ο γιος του παππά! Με 4.700 ευρώ

    Ημερομηνία:

    “Ξαναχτύπησε” το παπαδοπαίδι σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, στην Πάτρα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός πήγε σε πρακτορείο στην οδό Νοταρά και άρχισε να παίζει στοιχήματα σε παιχνίδι εικονικού ποδοσφαίρου. Οταν το ποσό που έχανε άρχισε να φθάνει σε υπερβολικό ύψος, ο ιδιοκτήτης ζήτησε να πληρωθεί , καθώς το χρέος είχε ανέλθει στα 4.700 ευρώ!

    Ο γιός του ιερέα τότε δήλωσε πως δεν έχει χρήματα για να πληρώσει. Αμεσα κλήθηκε η Αστυνομία που συνέλαβε το νεαρό, που λίγο αργότερα αφαίθηκε ελέυεθροες δεδομ΄’ενου ότι τελικά πληρώθηκε το χρέος.

    Να σημειωθεί ότι είναι η πολλοστή φορά που ο συγκεκριμένος έχει συλληφθεί , καθώς πηγαίνει σε πρακτορεία ΟΠΑΠ στοιχηματίχζει και στο τέλος …φεσώνει την επιχείρηση!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο σαν την Αίτνα»

    Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην αθλητική δημοσιογραφία....

    Καλύτερη ταινία η «μία μάχη μετά την άλλη» στα BAFTA, η λίστα των νικητών

    Η ταινία «Μια μάχη μετά την άλλη», η μαύρη κωμωδία του...

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...