ΠΑΤΡΑ: Ράντζα και γεμάτα “μπουθ” στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Τριτοκοσμικές καταστάσεις βλέπει κανείς μπαίνοντας στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΠΓΝ Πατρών.

    Δεκάδες ασθενείς νοσηλεύονται σε ράντζα και βρίσκονται στους διαδρόμους. Το όλο θέμα δεν είναι μεμονωμένο αφού έχει γίνει, σύμφωνα με τους νοσηλευτές και τους γιατρούς του νοσηλευτικού ιδρύματος, κάτι σαν ρουτίνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι την Τετάρτη οι ασθενείς που βρίσκονταν σε ράντζα ήταν 33.

    Μάλιστα για πρώτη φορά ο ένας εξ αυτών ήταν χειρουργημένος και μεταφέρθηκε στα ΤΕΠ, προφανώς επειδή δεν υπήρχαν άλλοι χώροι. Σύμφωνα με πολίτες που έχουν πάει πρόσφατα στα ΤΕΠ, αλλά και εργαζόμενους τραυματιοφορείς και νοσηλευτές οι διάδρομοι του ΤΕΠ σε καθημερινή βάση είναι γεμάτοι.

    Στους διαδρόμους αυτούς βρίσκει κανείς ράντζα και ασθενείς πάνω σε φορεία βρώμικα και κακής ποιότητας. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν εργαζόμενοι που ζουν σε καθημερινή βάση αυτή την κατάσταση το πρόβλημα αντί να μειώνεται επιδεινώνεται.

    ICECAP

    Η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος το γνωρίζει, προσπαθεί να δώσει λύση από τη στιγμή που οι κλινικές είναι σχεδόν γεμάτες, όμως, είναι αδύνατον να διώξει κόσμο όταν δεν έχει ολοκληρώσει τη νοσηλεία του.

    Πάντως, οι εικόνες στα ΤΕΠ για ένα άνθρωπο που πηγαίνει εκεί θυμίζουν σε μεγάλο βαθμό “μπανανία” και έρχονται για να αποτυπώσουν τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο της δημόσιας υγείας και των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

    Προβλήματα που ταλαιπωρούν τους πολίτες, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των εργαζομένων να τα φέρουν βόλτα.

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνταγή για υγιεινή μους σοκολάτας – Το μυστικό συστατικό του Gordon Ramsay για υπέροχη γεύση

    Ο διάσημος σεφ Gordon Ramsay μοιράστηκε την απλή και υγιεινή συνταγή...

    51χρονη κατήγγειλε τον γείτονά της για σεξουαλική παρενόχληση – Οι αισχρές προτάσεις και η σύλληψη

    Δεν έφτανε το ότι δεχόταν σχεδόν καθημερινά σεξουαλική παρενόχληση...

    Κλιμακώνουν τις προκλήσεις: Ζεύγος τουρκικών F-16 προχώρησε σε παράβαση κανόνων του FIR Αθηνών με τα ΜΟΕ σε εξέλιξη

    Του Χρήστου Μαζανίτη Τη στιγμή που στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείτο η...

    Η ύπαιθρος καταδικάζεται με την ακύρωση  της δόμησης σε 10.000 μικρούς οικισμούς

    Του Θέμη Μπάκα Το νέο Προεδρικό Διάταγμα 129/2025 φέρνει σαρωτικές αλλαγές στην...