ΠΑΤΡΑ: Ρεκόρ με 19.700 μόρια για την Κωνσταντίνα Τζακώστα

    Ημερομηνία:

    Στην κορυφή της βαθμολογίας των Πανελληνίων εξετάσεων η Κωνσταντίνα Τζακώστα, όχι μόνο για την Αχαΐα αλλά και πανελλαδικά.

    Με 19.700 μόρια ατενίζει την επιτυχία και την ιατρική σχολή που ήταν εξ αρχής ο στόχος της. Η Κωνσταντίνα μας εξηγεί τα μυστικά της προσωπικής της επιτυχίας.

    “Πίστευα ότι έχω γράψει καλά αλλά προτιμούσα να κρατώ χαμηλούς τόνους, μήπως αλλάξει κάτι και απογοητευτώ” λέει για τις θεαματικές της επιδόσεις.

    “Αυτό που με βοήθησε πολύ ήταν οι καθηγητές του φροντιστηρίου και κυρίως τα συχνά διαγωνίσματα που γράφαμε με «ανάγκαζαν» να διαβάζω τα πάντα. Με βοήθησε πολύ και η αλλαγή σχολείου στη β’ λυκείου. Αυτό που με δυσκόλεψε ήταν η κούραση, κυρίως τον τελευταίο μήνα. Συσσωρευμένο άγχος, πίεση από το έντονο καθημερινό διάβασμα και σωματική κούραση, ήταν αυτά που με δυσκόλεψαν τις τελευταίες εβδομάδες πριν τις εξετάσεις. Με τη συμπαράσταση όμως της οικογένειάς μου, των φίλων και των καθηγητών μου πήγα όλα καλά και πλέον βλέπω το όνειρο φοίτησης στην Ιατρική σχολή της Πάτρας να πραγματοποιείται”.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ναύπακτος: Τέσσερις ακόμα προσβάσιμες παραλίες

    Τέσσερις ακόμη παραλίες της Ναυπακτίας και συγκεκριμένα η Κάτω...

    Eκδηλώσεις 28ης Οκτωβρίου! Δεν θα γίνει κατάθεση στεφάνων στην Πλατεία Ολγας της Πάτρας

    Για πρώτη φορά στην ιστορία δεν πρόκειται να γίνει...

    Πάτρα: Εφοδος της αστυνομίας σε καταυλισμούς ρομά – Συλλήψεις

    Αστυνομικές επιχειρήσεις για την πάταξη της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκαν νωρίς...

    Δυτική Αχαΐα: Χαλίκι σε πολλούς Αγροτόδρομους, συντήρηση σε Δασικούς

    Χαλικοστρώσεις αγροτικής οδοποιίας θα γίνουν στην περιοχή του πρώην...