ΠΑΤΡΑ: Σε επιφυλακή για πλημμυρικά φαινόμενα – Τα στοιχεία από την χθεσινή ημέρα

    Ημερομηνία:

    Σε πλήρη επιφυλακή παραμένει η πολιτική προστασία της περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας και Δήμων , καθώς και σήμερα μέχρι το μεσημέρι , σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις θα συνεχιστουν οι δυνατές μπόρες και οι τοπικές καταιγίδες.

    Στο μεταξύ δεκάδες ήταν οι κλήσεις που δέχθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία τις τελευταίες ώρες , λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή.

    Ειδικότερα η Πυροσβεστική δέχθηκε στις τρεις περιφερειακές ενότητες Αχαΐας , Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας 50 κλήσεις και παρενέβη σε 29 περιπτώσεις για απάντληση υδάτων.

    Ο Διοικητής   της Πυροσβεστικής Δυτ. Ελλάδας Χριστόφορος Μπόκας, τόνισε πως όλες οι δυνάμεις της υπηρεσίας βρ΄σικονται σε “αυξημένη ετοιμότητα”, ώστε να παρέμβουν σε περίπτωση που κληθούν.

    ΠΑΤΡΑ: Σε επιφυλακή για πλημμυρικά φαινόμενα - Τα στοιχεία από την χθεσινή ημέρα

     

     

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος σημείωε , εξάλλου, πως τόσο η πολιτική προστασία όσο και τα στελέχη όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του νομού παραμένουν σε επαγρύπνηση, για να συνδράμουν σε ενδεχόμενα πλημμυρικά φαινόμενα.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    Αυτή είναι η νέα μονάδα για καρκινοπαθείς που χάρισε στο Νοσοκομείο Ρίου, η Μαριάννα Λάτση – ΦΩΤΟ

    Τη νέα δωρεά της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ανακοίνωσε στις...

    Μύκητες: Η αόρατη απειλή «που μας τρώει από μέσα» – Πόσο πιθανό είναι να ζήσουμε πραγματικά το «The Last of Us»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%b5%ce%b9/