ΠΑΤΡΑ: Σε έξαρση οι ιώσεις – Τι λέει ο γιατρός Κ. Ζησιμόπουλος

    Ημερομηνία:

    Σε έξαρση είναι οι λοιμώξεις αυτή την περίοδο λόγω του συνωστισμού και των συναθροίσεων που έχουν πάντα οι γιορτές, αλλά και εξαιτίας της πτώσης της θερμοκρασίας.

    Η Πάτρα δεν είναι εξαίρεση από την έξαρση αυτή με τον γνωστό παθολόγο – ιατρό Κωνσταντίνο Ζησιμόπουλο να τονίζει στον Max Fm. «Το πρόβλημα δεν είναι οι λοιμώξεις, αλλά οι επιπτώσεις τους. Εκεί χρειάζεται μια ιδιαίτερη προσοχή, ιδιαίτερα από τα άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες υγειονομικά ομάδες».

    Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε είναι καλό τα παιδιά που έχουν συμπτώματα να μην έρχονται σε επαφή με ηλικιωμένους. «Είναι θετικό για το θέμα των παιδιών ότι αυτές τις μέρες δεν πάνε σχολείο και έτσι αποφεύγεται ο συγχρωτισμός.  Ειδικότερα για τα παιδιά όμως αναμένεται έξαρση όταν ανοίξουν τα σχολεία».
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Εγκλωβισμένοι στον ιστό των Προσωπικών Αριθμών

    Από αυτή την εβδοµάδα οι Ελληνίδες κι οι Ελληνες...

    Φρίκη με «υπόθεση Πελικό» στη Γερμανία

    Μια από τις πιο ανατριχιαστικές περιπτώσεις έμφυλης κακοποίησης που...

    Σε μεγάλη ιστοσελίδα της Κίνας τρεις καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών

    Συνέντευξη στην εφημερίδα Chinese Social Sciences Today, της Κινεζικής...

    Δείτε τους 10 πιο «ακριβούς« ελληνες ποδοσφαιριστές

    Το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES Football Observatory) δημοσίευσε μία...