ΠΑΤΡΑ: Σε έξαρση οι ιώσεις – Τι λέει ο γιατρός Κ. Ζησιμόπουλος

    Ημερομηνία:

    Σε έξαρση είναι οι λοιμώξεις αυτή την περίοδο λόγω του συνωστισμού και των συναθροίσεων που έχουν πάντα οι γιορτές, αλλά και εξαιτίας της πτώσης της θερμοκρασίας.

    Η Πάτρα δεν είναι εξαίρεση από την έξαρση αυτή με τον γνωστό παθολόγο – ιατρό Κωνσταντίνο Ζησιμόπουλο να τονίζει στον Max Fm. «Το πρόβλημα δεν είναι οι λοιμώξεις, αλλά οι επιπτώσεις τους. Εκεί χρειάζεται μια ιδιαίτερη προσοχή, ιδιαίτερα από τα άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες υγειονομικά ομάδες».

    Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε είναι καλό τα παιδιά που έχουν συμπτώματα να μην έρχονται σε επαφή με ηλικιωμένους. «Είναι θετικό για το θέμα των παιδιών ότι αυτές τις μέρες δεν πάνε σχολείο και έτσι αποφεύγεται ο συγχρωτισμός.  Ειδικότερα για τα παιδιά όμως αναμένεται έξαρση όταν ανοίξουν τα σχολεία».
    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καινούργιου: «Η Ναταλία Γερμανού κάθε χρόνο έβαζε πλάτη για να μείνει η Εβελίνα Νικόλιζα»

    Μετά τα σχόλια της Εβελίνας Νικόλιζα για τη Ναταλία...

    Έκτακτα μέτρα για την κηδεία του Πάπα στην Ιταλία: Επί ποδός αστυνομία, στρατός και δύτες

    Πενθήμερο εθνικό πένθος για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου...

    Αισιοδοξία για την αποκατάσταση του παραλιακού δρόμου Αιγείρας

    Η αποκατάσταση του παραλιακού δρόμου της Αιγείρας που αντιμετωπίζει...

    Τάσος Ξιαρχό: Συνελήφθη στο Μπαλί – Έμεινε 5 ημέρες στο κρατητήριο

    Ο Τάσος Ξιαρχό ταξίδεψε τη Μεγάλη Πέμπτη στο Μπαλί προκειμένου να...