ΠΑΤΡΑ: Σεκιούριτι στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων»

    Ημερομηνία:

    Σεκιούριτι σκοπεύει να βάλει το διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, για την φύλαξη του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων» το οποίο έχει αρκετές φθορές στους εξωτερικούς του χώρους, με συνθήματα και μπογιές από βανδαλισμούς διαφόρων ομάδων.

    Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΔΗΘΕΠΕ Πάτρας, Πέτρος Βάης στη συνέντευξη Τύπου που έγινε για την παρουσίαση του προγράμματος της φετινής θεατρικής σεζόν, η ιδιωτική φύλαξη θα ασφαλίσει τον χώρο από τις ομάδες που συγκεντρώνονται έξω από το θέατρο.

    Ωστόσο, δεν διευκρίνισε αν αυτή η φύλαξη θα είναι μόνο για τις ώρες των παραστάσεων όπου έχουν γίνει αρκετά παράπονα από τους θεατές για την κατάσταση που υπάρχει εκεί ή αν είναι σε μια πιο μόνιμη βάση.

    Πάντως, το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να σταματήσει αυτή η εικόνα που υπήρχε έξω από το θέατρο, όταν οι φωνές των ομάδων και των παρεών, δημιουργούσαν προβλήματα ακόμα και στην παράσταση αφού υπήρχαν περιπτώσεις που με δυσκολία άκουγαν οι θεατές τα όσα λέγονταν στη σκηνή.

     

    Πάτρα: Μπαίνει σεκιούριτι στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στη φυλακή για το κύκλωμα του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη Χιλετζάκης και Λαμπράκης, τι υποστήριξαν στον ανακριτή

    Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης (18/12),...

    Πόσο βαθύς είναι ο κόλπος; Τι πρέπει να ξέρετε

    Έρευνες έχουν δείξει ότι το μέσο βάθος ενός κόλπου...