ΠΑΤΡΑ: Σήμερα η κηδεία του Ανδρέα Ρηγόπουλου

    Ημερομηνία:

    Θλίψη στην  Πάτρα,  από την αιφνίδια απώλεια του εμπόρου Ανδρέα Ρηγόπουλου, τον οποίο θα αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι σήμερα Τετάρτη 22/05/2024.

    Ο γνωστός επιχειρηματίας ένιωσε αδιαθεσία το μεσημέρι της Δευτέρας ενώ βρισκόταν στην οδό Κορίνθου και κατέρρευσε. Στο σημείο προκλήθηκε αναστάτωση και σε λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ.

    Ο γνωστός επιχειρηματίας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη και ήταν ιδιοκτήτης του «Καραμελόκοσμου».

    Ηταν παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Γεωργία Σιδέρη, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, την Κατερίνα και τον Λεωνίδα.

    Συντετριμμένα και τα αδέλφια του, οι δημοσιογράφοι Κώστας Ρηγόπουλος και Παναγιώτης Ρηγόπουλος και ο συνταξιούχος Δημήτρης Ρηγοπούλος, οι οποίοι μέσα ενάμιση χρόνο έχασαν τον αδελφό τους Άγγελο τον Μάρτιο του 2023 και τη μητέρα τους Ρένια τον Ιούλιο του 2023.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ακρίβεια στη στέγη: Το ενοίκιο “τρώει” τον μισό μισθό

    Στην Ελλαδά είναι πιο δύσκολο από οπουδήποτε αλλου στην...

    ΠΑΤΡΑ – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Δείτε τι βγαίνει στο Θεριανό μετά την φωτιά! Κίνδυνος από επικίνδυνα αέρια

    Eγραψε ο επικεφαλής της παράταξης Πάτρα Σπουδαία Πόλη Βασίλης...

    Νέα Αριστερά Αχαΐας: Οι κινήσεις και οι προτάσεις για τις καταστροφικές πυρκαγιές

    Σε ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας της Νέας Αριστεράς...

    Eurostat: Δυσβάσταχτο το κόστος διαβίωσης για τους Έλληνες

    Δυσβάσταχτο είναι το κόστος διαβίωσης για τα περισσότερα νοικοκυριά...