ΠΑΤΡΑ: Σήμερα η κηδεία του Ανδρέα Ρηγόπουλου

    Ημερομηνία:

    Θλίψη στην  Πάτρα,  από την αιφνίδια απώλεια του εμπόρου Ανδρέα Ρηγόπουλου, τον οποίο θα αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι σήμερα Τετάρτη 22/05/2024.

    Ο γνωστός επιχειρηματίας ένιωσε αδιαθεσία το μεσημέρι της Δευτέρας ενώ βρισκόταν στην οδό Κορίνθου και κατέρρευσε. Στο σημείο προκλήθηκε αναστάτωση και σε λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ.

    Ο γνωστός επιχειρηματίας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη και ήταν ιδιοκτήτης του «Καραμελόκοσμου».

    Ηταν παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Γεωργία Σιδέρη, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, την Κατερίνα και τον Λεωνίδα.

    Συντετριμμένα και τα αδέλφια του, οι δημοσιογράφοι Κώστας Ρηγόπουλος και Παναγιώτης Ρηγόπουλος και ο συνταξιούχος Δημήτρης Ρηγοπούλος, οι οποίοι μέσα ενάμιση χρόνο έχασαν τον αδελφό τους Άγγελο τον Μάρτιο του 2023 και τη μητέρα τους Ρένια τον Ιούλιο του 2023.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο Αίγιο ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής

    Επίσκεψη στο Αίγιο πραγματοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σε...

    Τριαντάφυλλος: «Δεν βλέπω Λιάγκα, δεν μου αρέσει, γυρίζει εύκολα τη μπιφτέκα»

    Ο Τριαντάφυλλος έκατσε στην πολυθρόνα της εκπομπής του Φάνη Λαμπρόπουλου «Στην...

    Προφυλακιστέοι τέσσερις κατηγορούμενοι για την δολοφονία του 20χρονου στη Χαλκίδα

    Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή οι τέσσερις κατηγορούμενοι για...