ΠΑΤΡΑ – ΣΟΚ ΣΤΟΥ “ΜΟΥΡΤΑ”: “Τα κατέβασε όλα”… και έκανε ηλιοθεραπεία διαβάζοντας! Του επιτέθηκαν γυναίκες – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Σοκαρισμένοι οι περαστικοί από την παραλία Μουρτά το μεσημέρι του Σαββάτου. Ενώ στην ακτή ήσαν πολλά παιδιά που έπαιζαν, ενώ ακριβώς απέναντι βρίσκονται σπίτια και αναμφισβήτητα η κίνηση στην Ακτή Δυμαίων είναι μεγάλη, νεαρός… δεν πτοήθηκε!

    GLEARNET

    Και μπροστά σε μητέρες και παιδιά και φυσικά αδιαφορώντας για όσους τον κοιτούσαν ή περνούσαν από το σημείο… κατέβασε το παντελόνι του, έβγαλε το εσώρουχό του, και αφού έκανε ορισμένα βήματα … τσίτσιδι, αποφάσισε να ξαπλώσει μπρούμυτα και να κάνει ηλιοθεραπεία διαβάζοντας ένα βιβλίο. Μία μητέρα δεν άντεξε από τον εκνευρισμό της καθώς το όλο συμβάν εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών της και τον πλησίασε κάνοντάς του παρατήρηση για την συμπεριφορά του. Ωστόσο εκείνος δεν πτοήθηκε! Συνέχισε να επιδεικνύει τα γυμνά οπίσθιά του (και όχι μόνο) και να διαβάζει το βιβλίο του. Η γυναίκα όπως και κάποιες άλλες κυρίες έφυγαν άρον άρον από το σημείο. Δεν εκλήθη πάντως η Αστυνομία οπότε ο νεαρός προφανώς… θα συνέχισε απτόητος την «ηλιοθεραπεία» του!

    ΠΑΤΡΑ - ΣΟΚ ΣΤΟΥ "ΜΟΥΡΤΑ": "Τα κατέβασε όλα"... και έκανε ηλιοθεραπεία διαβάζοντας! Του επιτέθηκαν γυναίκες - ΦΩΤΟ ΠΑΤΡΑ - ΣΟΚ ΣΤΟΥ "ΜΟΥΡΤΑ": "Τα κατέβασε όλα"... και έκανε ηλιοθεραπεία διαβάζοντας! Του επιτέθηκαν γυναίκες - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Πότε προβλέπεται η ολοκλήρωση των έργων στην Πλατεία Όλγας

    Πότε θα είναι έτοιμη η πλατεία Όλγας; Είναι ένα...

    ΠΑΤΡΑ: Mας κλέβουν με… ΑΙ – Δείτε πώς

    Η απάτη,.. αποκτά ΑΙ Μέχρι σήμερα «φωνάζαμε» να δίνονται οδηγίες...

    Το κρυμμένο “διαμάντι” του Κορινθιακού που βρίσκεται κοντά στην Πάτρα (video)

    Μικροί καταπράσινοι όρμοι, πεύκα που φτάνουν ως τη θάλασσα...

    Ενιαία φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα: Πώς θα εκδίδεται

    Μέχρι το τέλος της χρονιάς, σχεδιάζεται να δημιουργηθεί ένα...