ΠΑΤΡΑ: Στην Ευαγγελίστρια η κηδεία του γιατρού Τρύφωνα Μαρλαφέκα

    Ημερομηνία:

    Συγκίνηση σκόρπισε στην Πάτρα, η είδηση του θανάτου του γνωστού γιατρού, ακτινολόγου – ακτινοδιαγνώστη Τρύφωνα Μαρλαφέκα.

    Ο αγαπητός γιατρός, νοσηλευόταν τις τελευταίες δυο εβδομάδες στο νοσοκομείο με προβλήματα υγείας, αλλά δυστυχώς το βράδυ της Παρασκευής έχασε τη μάχη.

    Ήταν παντρεμένος με τη φιλόλογο Ευφροσύνη Παπαδοπούλου, με την ποια απέκτησαν δυο γιούς, το Δημήτρη, ακτινολόγο (ο οποίος συνεχίζει το έργο του πατέρα του διατηρώντας ακτινοδιαγνωστικό κέντρο στο κέντρο της Πάτρας (Μαιζώνος και πλατεία Γεωργίου) και τον Γιώργο, δικαστικό λειτουργό και ευτύχησε να γίνει παππούς.

    Ο εκλιπών υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στην ιατρική κοινότητα της Πάτρας και στην τοπική κοινωνία, με προσφορά και μεγάλη αγάπη στην επιστήμη του αλλά και τον άνθρωπο, αφήνει πίσω του ένα μεγάλο κενό.

    Ξεχώριζε για την ευαισθησία, την δοτικότητα, την ευπρέπεια, το ήθος και την κοσμιότητα.

    Όλοι οι συνάδελφοί του αλλά κυρίως οι ασθενείς του έχουν να λένε για πως εκτός από ξεχωριστός γιατρός ήταν πάνω από όλα άνθρωπος.

    Άνθρωπος της παρέας, της διασκέδασης, μα πάνω από όλα της προσφοράς. Η παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του είναι μεγάλη.

    H εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 3 μ.μ. της Δευτέρας από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Πατρών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φορολογικές δηλώσεις 2026: Τι να προσέξετε στα προσυμπληρωμένα έντυπα για να αποφύγετε λάθος επιβαρύνσεις

    Προσυμπληρωμένες και προεκκαθαρισμένες από την ΑΑΔΕ θα είναι για τρίτη συνεχή...

    Μετά την Ύδρα, άρωμα Χόλιγουντ και στην Πάρο

    Κι ενώ η Υδρα έχει βρεθεί εσχάτως στο επίκεντρο εν όψει των...

    Ανοιχτός πόλεμος χαρακωμάτων για τα ενοίκια

    Κόντρα σενάρια και σχέδια για «Τειρεσία ενοικιαστών», ελάχιστο τεκμήριο...

    Ινδικοί γάμοι στην Ελλάδα: Πολυήμεροι εορτασμοί, υψηλά budgets και η μεγάλη ευκαιρία για τον γαμήλιο τουρισμό

    Αν μπορούσατε να διοργανώσετε ένα τεράστιο πάρτι με τους...