ΠΑΤΡΑ: Στην πίτα του “Ρωμανού” ο Βασίλης Αϊβαλής

    Ημερομηνία:

    Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής σε ανάρτησή του ανέφερε:

    Φλίγκος

    Βρεθήκαμε στην κοπή της πίτας του εκπολιτιστικού Συλλόγου Ρωμανού «Ο Άγιος Δημήτριος»/Εκπολιτιστικός Σύλλογος “ΡΩΜΑΝΟΣ” και είχαμε τη χαρά να μιλήσουμε με μέλη του Συλλόγου και με κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής και τις προσδοκίες τους για το νέο χρόνο.
    Η περιοχή Ρωμανού, είναι μια από τις ομορφότερες στην Πάτρα με πανοραμική θέα προς την πόλη και τον Πατραϊκό κόλπο.
    Αξίζει όχι μόνο τη στήριξή μας σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των κατοίκων της αλλά και την αναβάθμισή της με σειρά δράσεων και υποδομών στο πλαίσιο της ισόρροπης ανάπτυξης της πόλης και της ανάδειξης των προαστίων της σε σημεία αναφοράς για πολίτες και επισκέπτες.

    ΠΑΤΡΑ: Στην πίτα του "Ρωμανού" ο Βασίλης Αϊβαλής

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    Αυτή είναι η νέα μονάδα για καρκινοπαθείς που χάρισε στο Νοσοκομείο Ρίου, η Μαριάννα Λάτση – ΦΩΤΟ

    Τη νέα δωρεά της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ανακοίνωσε στις...

    Μύκητες: Η αόρατη απειλή «που μας τρώει από μέσα» – Πόσο πιθανό είναι να ζήσουμε πραγματικά το «The Last of Us»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%b5%ce%b9/