ΠΑΤΡΑ: Στην ψυχιατρική ο άνδρας που έκανε “άνω κάτω” την Ακτή Δυμαίων! Βρήκαν και όπλα στο σπίτι του

    Ημερομηνία:

    Ένα όπλο τροποποιημένο, μια καραμπίνα, ένα γκλομπ, αλεξίσφαιρα γιλέκα και μια χατζάρα, εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, στον έλεγχο που έγινε στο σπίτι του άνδρα, ο οποίος  ενεπλάκη σε επεισόδιο το μεσημέρι της Πέμπτης στην Παραλία Πατρών. 

    Τα ευρήματα βρίσκονται ήδη στα γραφεία της Ερμού, ενώ η προσαγωγή του άνδρα θα μετατραπεί σε σύλληψη.

    Ωστόσο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας μεταφέρθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών και αν εκεί δεν εκτιμηθεί ότι θα πρέπει να ακολουθήσει κάποια αγωγή, τότε θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

    Να υπενθυμίσουμε ότι συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης, μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις της Αστυνομίας, μετά από επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκη  στην Παραλία Πατρών.

    Είχε προηγηθεί καυγάς με συγγενικό του πρόσωπο με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στην περιοχή της Εύας.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυτική Ελλάδα: Εκλεψαν πασίγνωστο γιατρό! Δείτε τι έκανε για να γυρίσει πίσω

    Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ένας γιατρός από την Ηλεία, όταν...

    Μ. Σκανδάμης: Να απαντήσει ο Υπουργός τώρα για το φιάσκο της προφυλάκισης των δύο νέων της Πάτρας για εμπρησμό

    Με δήλωσή του ο Μαρίνος Σκανδάμης, Δικηγόρος, στέλεχος του...

    Ζάκυνθος: Έκρηξη φιάλης υγραερίου σε ξενοδοχείο – Δύο τραυματίες με εγκαύματα

    Ένα ακόμα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε χθες το πρωί, Τετάρτη...