Πάτρα: Στις κάλπες ο Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών ΤΕ Αχαΐας στις 22 Σεπτεμβρίου

    Ημερομηνία:

    Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον Σύλλογο Πτυχιούχων Μηχανικών ΤΕ Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Αχαΐας – Ζακύνθου – Κεφαλονιάς και Ιθάκης (ΣΥ.ΠΤΥ.ΜΗ.Δ.Υ.Α.Ζ.Κ.Ι.) – Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία (ΠΟΜΗΤΕΔΥ) θα γίνουν στην έδρα του Συλλόγου, στην Πάτρα Κανακάρη 236Α, αύριο Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου  από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα για τα μέλη της Ζακύνθου-Κεφαλονιάς & Ιθάκης στο Αργοστόλι κτίριο Διοικητηρίου Π.Ε.

    Φλίγκος

    Για να ψηφίσουν θα πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, ή άλλο δημόσιο έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτότητα του προσερχόμενου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    Αυτή είναι η νέα μονάδα για καρκινοπαθείς που χάρισε στο Νοσοκομείο Ρίου, η Μαριάννα Λάτση – ΦΩΤΟ

    Τη νέα δωρεά της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ανακοίνωσε στις...

    Μύκητες: Η αόρατη απειλή «που μας τρώει από μέσα» – Πόσο πιθανό είναι να ζήσουμε πραγματικά το «The Last of Us»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%b5%ce%b9/