ΠΑΤΡΑ: Στο εδώλιο σήμερα αντιδήμαρχος για δύο επιθέσεις σκύλων

    Ημερομηνία:

    Το κατώφλι του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών θα περάσει σήμερα το πρωί ο αντιδήμαρχος Διοίκησης Πατρέων ως κατηγορούμενος για δύο επιθέσεις αδέσποτων σκύλων σε συμπολίτες.

    Στην πρώτη υπόθεση που θα εκδικαστεί, ένας άνδρας είχε δεχθεί επίθεση από αδέσποτο σκύλο στις 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 2 το μεσημέρι.

    Στη δεύτερη υπόθεση (24 Ιανουαρίου 2023) αν και είναι γνωστό ότι στην Πανεπιστημιούπολη Πατρών κυκλοφορεί μεγάλος αριθμός αδέσποτων σκύλων, εκ των οποίων τυγχάνει κάποιοι να είναι επιθετικοί προς τους περαστικούς, ο κ. Πλέσσας κατηγορείται πως δεν μερίμνησε, ως όφειλε, για την έγκαιρη περισυλλογή των σκύλων αυτών και τον εγκλεισμό τους σε κατάλληλο χώρο του Δήμου, με αποτέλεσμα κατά την ως άνω ημερομηνία, ομάδα έξι σκύλων να κινηθεί επιθετικά εναντίον μιας κοπέλας. Ενας εκ των σκύλων δάγκωσε την κοπέλα στον δεξί μηρό, προκαλώντας της σωματική κάκωση.

    Και στις δύο περιπτώσεις, το κατηγορητήριο της εισαγγελέως Πρωτοδικών Πατρών αναφέρει ότι από αμέλεια του κ. Πλέσσα και δη από έλλειψη της προσοχής, που όφειλε, μπορούσε και ήταν υποχρεωμένος να καταβάλει ως εκ του επαγγέλματός του, δεν προέβλεψε το αξιόποινο αποτέλεσμα της πράξης του και προκάλεσε σε άλλον σωματικές κακώσεις και δεν μερίμνησε για την έγκαιρη περισυλλογή των σκύλων και τον εγκλεισμό τους σε κατάλληλο χώρο του Δήμου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο σαν την Αίτνα»

    Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην αθλητική δημοσιογραφία....

    Καλύτερη ταινία η «μία μάχη μετά την άλλη» στα BAFTA, η λίστα των νικητών

    Η ταινία «Μια μάχη μετά την άλλη», η μαύρη κωμωδία του...

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...