ΠΑΤΡΑ: Στο εδώλιο υπάλληλος! Αρπαξε 30.000 ευρώ από το νεκροταφείο στον Αγιο Μηνά

    Ημερομηνία:

    Να παραστεί αποφάσισε ο Δήμος Πατρέων στην προγραμματισμένη για σήμερα εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενη δημοτική υπάλληλο. Η υπάλληλος κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε περίπου 30.000. ευρώ από το Β’ δημοτικό κοιμητήριο.
    Το θέμα συζητήθηκε στη  συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής. Από τα μέλη της επιτροπής ζητήθηκε να λάβουν απόφαση για να παρασταθεί ο δήμος (ή όχι) προς υποστήριξη της κατηγορίας ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών στη σημερινή δικάσιμο ή σε οποιαδήποτε δίκη προγραμματιστεί μετά από αναβολή. Η επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα υπέρ της παράστασης του δήμου, υιοθετώντας την γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας του δήμου.
    Φλίγκος
    Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται υπόνοιες για κακοδιαχείριση και οικονομικές ατασθαλίες στα κοιμητήρια του δήμου. Μια από αυτές αφορούσε το ίδιο (Β’) δημοτικό κοιμητήριο. Τον Φεβρουάριο του 2014, ο τότε δήμαρχος Γιάννης Δημαράς διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για την οικονομική διαχείριση στο Β΄ δημοτικό κοιμητήριο, καθώς η έρευνα που έχει ζητήσει να γίνει και στα δύο δημοτικά κοιμητήρια, είχε φέρει στο φως νέα στοιχεία κακοδιαχείρισης σε βάθος μιας δεκαετίας, που εκτιμούσε ότι έχρηζαν άμεσης και εις βάθος διερεύνησης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γυναικείος αυνανισμός: Τι παθαίνουν οι γυναίκες!

    Ο γυναικείος αυνανισμός πλέον στις μέρες μας δεν είναι...

    Η Νο1 δίαιτα που θωρακίζει το μυαλό από την άνοια – Ποια τρόφιμα περιλαμβάνει

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b7-%ce%bd%ce%bf1-%ce%b4%ce%af%ce%b1%ce%b9%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b8%cf%89%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%cf%85%ce%b1%ce%bb%cf%8c-%ce%b1%cf%80%cf%8c/

    ΠΑΤΡΑ: Οι “πρώην” σύζυγοι ή συνεργάτες… “καρφώνουν” επιχειρηματίες!

    Η εφορία βάζει στο μικροσκόπιο τους πλούσιους φορολογούμενους και στήνει «σαφάρι» ελέγχων με καταγγελίες που...

    Ηχορύπανση: Κάτοικοι παίρνουν υπνωτικά γιατί δεν αντέχουν τον θόρυβο από τα τρένα

    «Εκκωφαντική» είναι η απειλή της ηχορύπανσης για την υγεία και την...