ΠΑΤΡΑ: Στο ναό Αγ. Διονυσίου θα τιμηθούν η μνήμη των «Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω»

    Ημερομηνία:

    Από την Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Δυτικής Ελλάδας, ανακοινώνεται ότι, την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2024, και ώρα 11 το πρωί, θα τελεστεί Θεία δοξολογία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Πατρών, για τον εορτασμό των «Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω», Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, χοροστατούντος του σεβασμιότατου Μητροπολίτου Πατρών, κ.κ. Χρυσοστόμου.

    Κατά την ημέρα του εορτασμού, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, όλες οι Υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος, θα είναι ανοιχτές για το κοινό (open day), από ώρα 10:00’ έως 18:00’, έτσι ώστε να μπορούν να τις επισκεφθούν, όσοι το επιθυμούν.

    Να προσθέσουμε ότι στις 17 Δεκεμβρίου που η εκκλησία μας τιμά την μνήμη του Αγίου Διονυσίου, πολιούχου της Ζακύνθου, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Πατρών θα λάβει χώρα διήμερος εορτασμός.

    Ανήμερα το πρωί της Τρίτης θα χοροστατήσει στη Θεία λειτουργία ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος που θα κηρύξει και το Θείο λόγο. Την παραμονή, την Δευτέρα στις 6 το απόγευμα θα τελεστεί πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου ενώ στις 10 το βράδυ θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία όπου θα λειτουργήσει ο αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Κωστάκης, ηγούμενος της Ιεράς Μονής Ομπλού.
    Την Τρίτη 17-12-2024 μετά τις 17.30 το απόγευμα θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Πατρών και μεθέορτος εσπερινός.
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 7 βραδινές συνήθειες των ανθρώπων που δεν έχουν αυτοπειθαρχία και κίνητρο

    Οι περισσότεροι θεωρούμε το ξεκίνημα της ημέρας ως το...

    Ντοματόσουπα με κριθαράκι και φακές: Μια συνταγή από την cucina povera

    Την αξία, τη θρεπτικότητα και τις μεσογειακές ρίζες της cucina povera, έφερε ξανά...
    Best Shop