ΠΑΤΡΑ: Στο Νοσοκομείο Ρίου η ποδηλάτισσα – Τι λένε οι γιατροί

    Ημερομηνία:

    Στο νοσοκομείο του Ρίου εξακολουθεί να βρίσκεται η γυναίκα που τραυματίστηκε όταν την παρέσυρε ΙΧ όχημα ενώ βρισκόταν πάνω στο ποδήλατό της.

    Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην οδό Μαιζώνος, μπροστά από το Στρούμπειο, με τη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο του Ρίου από τους διασώστες του ΕΚΑΒ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του  η γυναίκα υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και η υγεία της δε διατρέχει κίνδυνο.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ακολουθήσει η γνωμάτευση των νευροχειρούργων προκειμένου να αποφασιστεί αν θα παραμείνει στο νοσοκομείο για νοσηλεία, ή αν θα επιστρέψει σπίτι της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έπεσαν από το μπαλκόνι κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης

    Πολλά ατυχήματα έχουμε ακούσει να συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της ερωτικής...

    Τα 4 αντικείμενα που πρέπει να κουβαλάς μαζί σου καθημερινά

    Κάποιοι το αποκαλούν τάση, άλλοι τρόπο ζωής ή χόμπι,...

    Η Ρωσίδα καλλονή που θα “στοιχειώσει” τα όνειρα σας!

    Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές οι Ρωσίδες έχουν από...

    «Είμαι αυτοδημιούργητη» δήλωσε η Πάρις Χίλτον και προκάλεσε αντιδράσεις – «Είσαι σε παραλήρημα» της γράφουν

    Αντιδράσεις προκάλεσε στα social media δήλωση της Πάρις Χίλτον ότι είναι...