Πάτρα: Στο τέλος του ’25 η σύμβαση για το έργο ανάπλασης του Λαδοπούλου

    Ημερομηνία:

    Θετικά είναι τα μηνύματα για την πορεία του έργου της ανάπλασης του Λαδόπουλου παρά τα δημοσιεύματα για «καμπανάκι» της Κομισιόν.

    Μάλιστα, σύμφωνα με τον αναπληρωτή Περιφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο που μίλησε στον MAX fm και τον Γιάννη Γεωργόπουλο στο τέλος του 2025 θα είναι έτοιμη η σύμβαση.

    «Είμαστε στην τελική φάση του ανταγωνιστικού διαλόγου. Μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουμε σύμφαση. Με την χρηματοδότηση δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα, πάντα θα υπάρχουν γραφειοκρατικές εκπλήξεις που μπορεί να μας πάνε πίσω στο χρονοδιάγραμμα όμως αυτό δεν θα αποτελέσει εμπόδιο σε αυτά που έχουμε πει.

    Το έργο θα προχωρήσει κανονικά, η χρηματοδοτική ομπρέλα το καλύπτει. Έχουμε λάβει εκείνα τα μέτρα ώστε να μην έχουμε χρηματοδοτικά προβλήματα.

    Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει συμβούλιο του Δήμου ώστε να παραχωρηθεί όλο το πακέτο προκειμένου να προχωρήσει το έργο».

    Ακούστε το ηχητικό:

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι αποκαλύπτουν για εμάς οι πρώην σύντροφοί μας;

    «Μια φορά κι έναν καιρό/ Λίγα λάθη πριν/ Ήμουν...

    Aλλάζει χέρια ένα από τα πιο φημισμένα καφέ – εστιατόρια της Πάτρας! Ποιος το παίρνει! Ανοίγουν νέο κατάστημα οι παλιοί ιδιοκτήτες

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/a%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%cf%86%ce%b7%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%ba/

    Το πιο βρώμικο σημείο στην κουζίνα δεν είναι αυτό που φαντάζεστε…

    Υπάρχει ένα σημείο στην κουζίνα σας, το πιο βρώμικο...

    Η ιστορία του «εφιάλτη» όλων των οδηγών

    Στις 16 Ιουλίου του 1935 στην πόλη Οκλαχόμα στις...