ΠΑΤΡΑ: Συγγενής διαρρήκτη παρέδωσε μέρος της λείας του

    Ημερομηνία:

    Δυο… «θεριακλήδες διέρρηξαν ένα μίνι μάρκετ στην Πάτρα τα ξημερώματα της Τετάρτης και, εκτός από το ποσό των 460 ευρώ που βρήκαν στην ταμειακή μηχανή, άρπαξαν και διάφορα καπνικά προϊόντα συνολικής αξίας 2.000 ευρώ!

     

    Όμως, το ίδιο απόγευμα οι δύο δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας που βρήκαν στο σπίτι τους 224 πακέτα τσιγάρων, 88 συσκευασίες καπνού, ένα μαχαίρι, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ και δύο κλεμμένες τραπεζικές κάρτες. Μάλιστα, ένα συγγενικό πρόσωπο του ενός παρέδωσε στους αστυνομικούς 330 ευρώ, που ήταν μέρος των κλοπιμαίων από το μίνι μάρκετ!

     

    Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο ένας από τους διαρρήκτες είχε κλέψει στις 18 Ιουνίου ένα σταθμευμένο μοτοποδήλατο, στο οποίο είχε βρει τις τραπεζικές κάρτες που βρέθηκαν στην κατοχή του. Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Παράσταση διαμαρτυρίας για τις σοβαρές ελλείψεις εκπαιδευτικών

    Σε ανακοίνωσή τονίζονται τα εξής: Έχουμε φτάσει στις 20...

    Πάτρα: Εκλεψαν ρεύμα για να ηλεκτροδοτήσουν παράγκες

    Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ...

    ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ: Με τον Μάκη Κατσιγιάννη ο Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος

    Την υποψηφιότητά του για τη θέση του Προέδρου της...

    Οι 10 κορυφαίοι και πιο ακριβοί καλλιτέχνες της σύγχρονης τέχνης

    Στις μέρες μας η τέχνη έχει πια ξεπεράσει τους...