ΠΑΤΡΑ: Συγκλονίζει η μητέρα που έγινε δότρια ήπατος για μεταμόσχευση στον γιο της (βίντεο)

    Ημερομηνία:

     

    Το πρωί της Παρασκευής 23 Μαϊου, στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1, μίλησε η μητέρα – ήρωας από την Πάτρα που παρά τα πολλά εμπόδια που πέρασαν κατάφερε και έγινε δότρια του δεξιού λοβού του ήπατός της στον 18χρονο γιο της, ο οποίος έπασχε από κίρρωση ήπατος σε έδαφος οικογενούς χολοστατικής ηπατοπάθειας.

    Η Αλεξάνδρα Χαραλαμποπούλου περιγράφει όσα πέρασε ο γιος της, όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τι συνέβη τις ημέρες που και οι δυο τους βρισκόταν στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου έγινε η μεταμόσχευση -η τρίτη στο ήπαρ από ζώντα δότη στη χώρα μας- με τη χρήση ρομποτικού συστήματος.

    Μάλιστα, ο γιος της γνώριζε όλες τις λεπτομέρειες, γιατί ήταν μπροστά και ενημερώθηκαν μαζί από τον γιατρό. Αν και ήθελε να γίνει η μεταμόσχευση, στην αρχή ανησύχησε, προτείνοντας στη μητέρα του να το αφήσουν. Ωστόσο, ο γιατρός τον έπεισε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Πάολα ήρθε στην Πάτρα και έκανε… ζημιές – ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ

    Ασφυκτικά γεμάτο ήταν το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίστηκε η Πάολα στην...

    Αναβίωση της Αδελφοποίησης Κερύνειας Αιγιαλείας – Κερύνειας Κύπρου

    Το Σάββατο 12 Ιουλίου 2025, πραγματοποιήθηκε στην Κερύνεια του...

    Τις «Οχτώ Γυναίκες Κατηγορούν» του Πάνου Αναστασόπουλου παρουσιάζει η θεατρική ομάδα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας

    Τη θεατρική παράσταση «Οχτώ Γυναίκες Κατηγορούν» του Πάνου Αναστασόπουλου...

    Η Valentina Nappi με μαύρο μπικίνι σε σκάφος στην νήσο Πόντσα

    Η Valentina Nappi με μαύρο μπικίνι σε σκάφος στην...