ΠΑΤΡΑ: Συνάντηση Τ. Πετρόπουλου με τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων «Φειδιππίδης»

    Ημερομηνία:

    Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (ΣΜΑΧ) «Φειδιππίδης», αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Αντώνη Κατσίκη, τον Γενικό Γραμματέα Παναγιώτη Μητρούλια, τον Ειδικό Γραμματέα Χρήστο Ράπτη και τον Ταμία Αναστάσιο Νταουσιάνη συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, Τάκη Πετρόπουλο.
    Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο Ημιμαραθώνιος Πάτρας Φάνης Τσιμιγκάτος και η διεύρυνση της συνεργασίας για την ανάπτυξη του Δρομικού Κινήματος της πόλης.
    Ο Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τη Διοίκηση του Φειδιππίδη για «τη μεγάλη συμβολή του» στην επιτυχία του Ημιμαραθωνίου και ανταλλάχθηκαν απόψεις για τη διεύρυνση της συνεργασίας.
    Ο Πρόεδρος του Φειδιππίδη εξέφρασε την ικανοποίηση του που η πόλη μας καθιερώνει έναν μεγάλο δρομικό θεσμό και παρέδωσε υπόμνημα στον Αντιδήμαρχο με προτάσεις για την παραπέρα εξέλιξη και αναβάθμιση του.

    Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέος ΚΟΚ: Πόσο πάει το «πορτοκαλί» φανάρι;

    Η μόνη περίπτωση που επιτρέπεται η διέλευση, είναι όταν το όχημα βρίσκεται...

    Ο Έλληνας εφοπλιστής με τα εκατομμύρια κέρδη και την τρέλα του

    Ο εφοπλιστής και επιχειρηματίας Χάρης Βαφειάς κατάφερε μέσα στα τελευταία χρόνια...

    Η ΒΙΚΟΣ COLA στη φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας μπάσκετ της Πάτρας! Μπράβο στην εταιρεία αναψυκτικών

    Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ Cola η οποία πρωταγωνιστεί στον χώρο...

    Κρίση στο γάμο του εφοπλιστή Αλέξανδρου Σαρακάκη και της Ρενάτας Καρρά

    Eνα από τα πιο ωραία, ταιριαστά και μέχρι πρότινος...