Πάτρα: Συνεχίζεται η δράση απατεώνων – Πώς “πέταξαν” πάνω από 5.000 ευρώ

    Ημερομηνία:

    Συνεχίζουν την δράση τους, στην Πάτρα, απατεώνες αποσπώντας σημαντικά χρηματικά ποσά , κυρίως από ηλικιωμένους. 

    Συγκεκριμένα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με 79χρονο που διαμένει στην περιοχή της Οβρυάς, τού είπε πως εργάζεται σε λογιστικό γραφείο και πως δικαιούται επίδομα ενόψει των εορτών. Ο 79χρονος πείστηκε και προκειμένου να λάβει το… επίδομα για τους χαμηλοσυνταξιούχους έκανε βήμα-βήμα ό,τι του είπε, δίνοντας στην άγνωστη γυναίκα μέχρι και τους προσωπικούς του κωδικούς από τον τραπεζικό του λογαριασμό. Η απατεώνισσα, έτσι, κατάφερε να κερδίσει με μια κίνηση το ποσό των… 2.630 ευρώ!

    Λίγες ώρες νωρίτερα,  μια γυναίκα στην Πάτρα δέχθηκε τηλεφώνημα από γυναίκα που παρίστανε την «βοηθό λογιστή» και την έπεισε ότι δήθεν δικαιούται επιστροφή φόρου.

    Η γυναίκα πήγε σε ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες τής έκανε μεταφορά του ποσού των 3.000 ευρώ σε λογαριασμό που της υπέδειξε! Όταν διαπίστωσε, λίγη ώρα αργότερα, πως δεν είχε μπει στον λογαριασμό της το… δήθεν επίδομα, αντελήφθη πως έπεσε θύμα απατεώνισσας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στύση: Πέντε πράγματα που αλλάζουν μετά τα 50 – Τι να προσέξετε

    Το πέρασμα στη μέση ηλικία θα αφήσει το αποτύπωμά...

    Σχέση: 5 φράσεις που καταστρέφουν την επικοινωνία με το σύντροφό σας

    Η ανοιχτή και ειλικρινής επικοινωνία παίζει καθοριστικό ρόλο στo πόσο επιτυχημένη...

    Πέος: Το ιδανικό και το πραγματικό μέγεθος

    Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα της ζωής για...