Πάτρα: Σύσκεψη του Εργατικού Κέντρου τη Δεύτερα για εργασιακό νομοσχέδιο

    Ημερομηνία:

    Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

    Μετά τις συνεχείς επιθέσεις σε 5ημερο και 8ωρο την περασμένη δεκαετία, μετά την 10ωρη εργασία χωρίς υπερωριακή αμοιβή που θεσπίστηκε με το νόμο «Χατζηδάκη», η κυβέρνηση έχει φέρει προς διαβούλευση νέο αντεργατικό τερατούργημα που θα επιτρέπει δουλειά μέχρι και 16 ώρες την ημέρα και που έχει στόχο να γιγαντώσει την ευελιξία, την εργασιακή εκμετάλλευση των εργαζομένων και να πλήξη το δικαίωμα στην απεργία.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Πρέπει όλοι να μάθουν την αλήθεια, δεν πρέπει να περάσει η προπαγάνδα και οι πονηριές της κυβέρνησης και των εργοδοτών.

    Με αυτό το θέμα καλούμε όλα τα σωματεία στον ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα σε σύσκεψη στην αίθουσα του ισογείου στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας τη Δευτέρα 11/9/23 και ώρα 7μμ.

    Κανένας συμβιβασμός με τον εργατικό μεσαίωνα και τη σύγχρονη σκλαβιά , να μην λείψει καμιά και κανένας από την σύσκεψη των σωματείων στο ΕΚΠ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνελήφθησαν δυο άτομα για διάπραξη απάτης σε βάρος ηλικιωμένου

    Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στους Αγίους Θεοδώρους Αττικής, από...

    Εκδήλωση για την Παλαιστίνη πραγματοποίησε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας – φωτό

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 14/9/2025,...

    Στο Ανοιχτό Θέατρο Κρήνης την Παρασκευή 19-9 η κωμωδία “Ο Γαμβρός μας”

    Η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου των εν Πάτραις Κεφαλλήνων...

    Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών: Κάλεσμα στη γενική συνέλευση αρχαιρεσιών

    Το Λύκειο των Ελληνίδων – Παράρτημα Πατρών προσκαλεί τα τακτικά μέλη...