Πάτρα: Σύσκεψη του Εργατικού Κέντρου τη Δεύτερα για εργασιακό νομοσχέδιο

    Ημερομηνία:

    Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

    DEH myHomeGasControl

    Μετά τις συνεχείς επιθέσεις σε 5ημερο και 8ωρο την περασμένη δεκαετία, μετά την 10ωρη εργασία χωρίς υπερωριακή αμοιβή που θεσπίστηκε με το νόμο «Χατζηδάκη», η κυβέρνηση έχει φέρει προς διαβούλευση νέο αντεργατικό τερατούργημα που θα επιτρέπει δουλειά μέχρι και 16 ώρες την ημέρα και που έχει στόχο να γιγαντώσει την ευελιξία, την εργασιακή εκμετάλλευση των εργαζομένων και να πλήξη το δικαίωμα στην απεργία.

    proliptikes

    Πρέπει όλοι να μάθουν την αλήθεια, δεν πρέπει να περάσει η προπαγάνδα και οι πονηριές της κυβέρνησης και των εργοδοτών.

    Με αυτό το θέμα καλούμε όλα τα σωματεία στον ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα σε σύσκεψη στην αίθουσα του ισογείου στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας τη Δευτέρα 11/9/23 και ώρα 7μμ.

    Κανένας συμβιβασμός με τον εργατικό μεσαίωνα και τη σύγχρονη σκλαβιά , να μην λείψει καμιά και κανένας από την σύσκεψη των σωματείων στο ΕΚΠ.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Συγκέντρωση χρημάτων και κινητοποίηση για τον Ανδρέα Φλώρο

    Συγκέντρωση στις φυλακές Αμφισσας πραγματοποιούν την Κυριακή αναρχικοί της...

    Ζάκυνθος: Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά σε δασική έκταση – Επιχειρεί και ελικόπτερο 

    Συναγερμός σήμανε το πρωί του Σαββάτου (15/03) για φωτιά...

    Ανδρέας Νικολακόπουλος: «Μια ξεχωριστή διαδρομή φτάνει στο τέλος της, αλλά το πολιτικό “ταξίδι” συνεχίζεται»

    O βουλευτής Ηλείας και απερχόμενος Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη,...

    Πύργος: Τον… «έκαψαν» τα τηλέφωνα – Παρακολουθούνταν επί μήνες από τη Δίωξη Ναρκωτικών

    Εδώ και αρκετούς μήνες φαίνεται πως βρισκόταν στα «ραντάρ»...