ΠΑΤΡΑ: Τα πανηγύρια… στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ.

    Ημερομηνία:

    Δεν έχει τέλος το κυνηγητό που έχει εξαπολύσει η τοπική ΕΛΑΣ το φετινό καλοκαίρι για τις εκδηλώσεις πανηγυριών που γίνονται εντός του αστικού ιστού της Πάτρας. 

    Η Αστυνομία εφαρμόζοντας απόλυτα το γράμμα του νόμου που λέει ότι απαγορεύεται η μουσική μετά από τις 12 το βράδυ, πηγαίνει από μόνη της στις εκδηλώσεις και τις σταματά, ενώ χωρίς δεύτερη προειδοποίηση στέλνει τους διοργανωτές των πανηγυριών στο αυτόφωρο.

    Τα εννέα άτομα που οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο στη γιορτή του Αγίου Πνεύματος στις αρχές του καλοκαιριού – από διαφορετικά πανηγύρια – είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα και έκανε πολλούς από τους διοργανωτές να σκεφτούν εκ νέου την εμπλοκή τους.

    Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι κράτησε χωρίς αντίστοιχες εκδηλώσεις τουλάχιστον στην επικράτεια της Πάτρας, τόσο στη γιορτή του Προφήτη Ηλία, όσο και στην γιορτή της Αγίας Παρασκευής, ενώ ακόμα δεν είναι σίγουρο τι θα γίνει με το πανηγύρι του Σωτήρoς στα Δεμένικα, ένα από τα μεγαλύτερα πανηγύρια της περιοχής.

    “Έτσι όπως πάει το όλο πράγμα τα πανηγύρια που είναι συνυφασμένα με την παράδοση του τόπου θα τα σταματήσουμε” έλεγε χαρακτηριστικά άνθρωπος που συμμετέχει ενεργά σε αυτές τις εκδηλώσεις. “Δεν ήμαστε τίποτα εγκληματίες για να τρέχουμε κάθε τόσο στα αυτόφωρα”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μαξίμου: Οδηγίες προς «ναυτιλλομένους» υπουργούς – Η πίεση και οι 4 δρόμοι προς τη ΔΕΘ

    Με το κυβερνών κόμμα να μην έχει καταφέρει ακόμα...

    ΠΑΤΡΑ – ΣΟΚ: “Εφυγε” ο Πέτρος Μανέτας

    "Εφυγε" από την ζωή ένας αξιαγάπητος Πατρινός, ο Πέτρος...

    Ο Ιούλιος «κλείνει» στην Βουλή – Τρεις μάχες για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ μέσα σε 10 μέρες

    Τρεις κοινοβουλευτικές μάχες στην Ολομέλεια αναμένεται να δοθούν τις...

    Δυτική Ελλάδα: Αύξηση της ανεργίας

    Ο συνολικός αριθμός των εγγεγραμμένων στο μητρώο της ΔΥΠΑ...