Πάτρα: Τα πεζοδρόμια-παγίδες θέλει να επισκευάσει ο Δήμος – Κατατέθηκε φάκελος 5 εκατ. ευρώ

    Ημερομηνία:

    Φάκελο για να εγκριθεί χρηματοδότηση έργων έχει καταθέσει ο Δήμος Πατρέων από το καλοκαίρι ώστε να προχωρήσει μεγάλη εργολαβία ανακατασκευής δρόμων και πεζοδρομίων σε Πάτρα, Βραχνέικα, Μεσσάτιδα, Παραλία και Ρίο.

    Συγκεκριμένα, από το Δήμο Πατρέων και τις αρμόδιες Υπηρεσίες του, κατατέθηκε μέσα στο καλοκαίρι, τεχνικός φάκελος, για τη χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάπτυξης, του έργου «Αναμόρφωση του οδικού περιβάλλοντος και βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο Δήμο Πατρέων», προϋπολογισμού 5 εκατομμυρίων ευρώ.

    Ο φάκελος περιλαμβάνει έργα οδικής ασφάλειας εντός των ορίων της Δημοτικής Ενότητας Πατρέων, καθώς και των Δημοτικών Ενοτήτων Βραχνεϊκων, Μεσσάτιδας, Παραλίας και Ρίου.

    Σ’ αυτά, περιλαμβάνονται εργασίες βελτίωσης της προσβασιμότητας των πεζοδρομίων του Δήμου μας, από άτομα με αναπηρία, καθώς και γενικότερες εργασίες βελτίωσης του οδοστρώματος, των πεζοδρομίων, του οδοφωτισμού και εν γένει του οδικού περιβάλλοντος.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πέθανε η θρυλική τραγουδίστρια Ρομπέρτα Φλακ – Είχε ερμηνεύσει το «Killing Me Softly With His Song»

    Η θρυλική τραγουδίστρια της pop/R&B, Ρομπέρτα Φλακ, η οποία έγινε διάσημη...

    ΙΕΛΚΑ: Φθηνότερο το καλάθι του σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα σε σχέση με 7 ευρωπαϊκές χώρες

    Χαμηλότερες είναι οι τιμές του «τυπικού καλαθιού του νοικοκυριού» στα ελληνικά σούπερ...

    Γκαουτάμ Αντάνι: Ετοιμάζει επενδύσεις $13 δισ. για ανάπτυξη στην αγορά της Ινδίας

    Σε επενδύσεις πάνω από 1,1 τρισεκατομμύρια ρουπίες (12,7 δισεκατομμύρια δολάρια) προχωρά...

    Μύκονος τέλος για τον ξενοδοχειακό κολοσσό της Accor που προτιμά Φωκίδα και Θεσπρωτία

    Η κλιματική αλλαγή πλέον επηρεάζει τα επιχειρηματικά πλάνα των μεγάλων ομίλων στον τουρισμό ακόμη κι...
    Best Shop