ΠΑΤΡΑ: Τα πληρώματα γλέντησαν με πάρτι τον ερχομό του Καρναβαλιού – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Για τα μέλη των ιστορικών πληρωμάτων του Πατρινού Καρναβαλιού το καρναβάλι της Πάτρας, δεν ξεκινάει το Σάββατο στις 21 Ιανουαρίου.

    Ξεκίνησε ήδη την Τρίτη στις 17 Ιανουαρίου, του Αγίου Αντωνίου. Έτσι το θέλει η παράδοση και η παράδοση γράφει την ιστορία.

    Μαζί φυσικά με τις παρέες. Οι καρναβαλιστές που βγαίνουν χρόνια και συμμετέχουν ενεργά από κάθε άποψη στο καρναβάλι της Πάτρας είναι επί της ουσίας μια μεγάλη παρέα.

    Έτσι, οι εκπρόσωποι των πληρωμάτων και οι καρναβαλιστές ήταν όλοι εκεί, στο καθιερωμένο πάρτι που κάνουν κάθε χρόνο, στις 17 Ιανουαρίου, στο Vino Divino της Αγίας Σοφίας, στην Πάτρα.

    Και από ότι μάθαμε έγινε χαμός από το κέφι και τον χορό, με τα πληρώματα να γλεντούν για τα καλά τον ερχομό του Βασιλιά Καρνάβαλου. Καρναβάλι ονειρεμένο με τους καρναβαλιστές να το προσμένουν εδώ και δύο χρόνια.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 20χρονου θείου και του συντρόφου του που ασελγούσαν στα ανήλικα ανίψια του

    Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τα στοιχεία ταυτότητας και...

    Πανελλήνιες 2026: Αυτοί είναι οι συντελεστές για την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, δείτε πίνακες

    Το Υπουργείο Παιδείας γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του τους συντελεστές που θα...