ΠΑΤΡΑ: Τα τηλέφωνα από “μαϊμού” υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ δεν έχουν τέλος

    Ημερομηνία:

    Οι απατεώνες πλέον δεν περιορίζονται στο να το… παίξουν τεχνικοί της ΔΕΔΔΗΕ.

    Έχουν… μπει και στο λογιστήριο της εταιρείας αφού σύμφωνα με αρκετές καταγγελίες Πατρινών έχουν λάβει τηλεφωνήματα στα οποία άγνωστοι τους λένε ότι τηλεφωνούν από την ΔΕΔΔΗΕ.

    Μάλιστα έχει ανέβει και σχετική ανάρτηση στο facebook από πατρινή που έλαβε ένα τέτοιο τηλεφώνημα. Αναφέρει μάλιστα: «Προσοχή: τηλεφωνούν και ξανατηλεφωνούν, υποτίθεται από το λογιστήριο της ΔΕΔΔΗΕ, δίνουν και το όνομα τους, το ψεύτικο, σε επιχειρήσεις και ιδιώτες και λένε ότι είστε κάτοχος powepass, ποσού τάδε και πρέπει να πιστωθούν στον λογαριασμό σας.

    Ζητούν κινητό και λογαριασμό Τράπεζας.  Αν σε ψήσουν, τους τα δίνεις, σου στέλνουν link για να συνδεθείς και μετά.. .κλαις… Είναι επίμονοι καλοί στην προσέγγισή τους, εύκολα μπορούν να σε μπερδέψουν και έχουν φτιάξει ομαδούλα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Eurobasket 2025: Bαριά ήττα για την Εθνική στην αναμέτρηση με την Τουρκία (68-94)

    Σε πολύ κακή βραδιά η Εθνική μας ομάδα, ηττήθηκε...

    Ο Χένρι Καβίλ τραυματίστηκε πριν ξεκινήσει το remake του «Highlander» – Αναβάλλονται τα γυρίσματα για το 2026

    Μία πολύ δυσάρεστη είδηση απογοήτευσε τους θαυμαστές του Χένρι Καβίλ,...

    Ολυμπιακός: Με Ταρεμί και Ποντένσε η αποστολή για Πανσερραϊκό

    Ο Μεχντί Ταρεμί και ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για...

    Η κυβέρνηση Τραμπ κατέστρεψε αντισυλληπτικά αξίας 10 εκατ. δολαρίων

    Ένα τεράστιο αριθμό αντισυλληπτικών αξίας σχεδόν 10 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο...