Πάτρα: Τα ξωτικά του Αγιου Βασίλη στο Πολύεδρο τις 11 και 12 Δεκεμβρίου

    Ημερομηνία:

    Τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη, πηγαίνουν Πολύεδρο (Κανακάρη 147, Πάτρα) για να υποδεχθούν τους μικρούς μας φίλους και να περάσουν μαζί, μια ώρα γεμάτη Χριστουγεννιάτικα δρώμενα, θεατρικό παιχνίδι, τραγούδια και κάλαντα!

    Τα παιδιά θα μεταμορφωθούν σε μικρά ξωτικά με Facepainting, ενώ στο τέλος θα πάρουν μπαλονοκατασκευες, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου  και τη Δευτέρα  12 Δεκεμβρίου στις 5:30 μ.μ.

    Η Ομάδα Παιδικών Προγραμμάτων Juniorsenents, σας προσκαλεί σε ένα δημιουργικό, φανταστικό θεατρικό παιχνίδι, όπου τα παιδιά θα περάσουν μοναδικά με τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη!

    Στο τέλος μάλιστα, θα κάνουν μια ευχή σε κάθε ξωτικό όπου θα καταγραφεί και θα σταλεί με γράμμα στον Άγιο Βασίλη!!!

    Όποιος γονέας επιθυμεί,  θα αφήσει το email του, να σταλεί απάντηση από τον Άγιο Βασίλη με το όνομα του παιδιού του!

    Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι αυτό πρέπει να καλέσετε άμεσα στο Πολυέδρο (τηλ: 2610.277342)  – 5 ευρώ το άτομο πολύεδρο

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτή είναι η άσκηση για καλύτερο σεξ

    Τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στο αναπαραγωγικό σύστημα...

    Κυριακάτικο σεξ: Κάνετε μπάνιο μαζί και…

    Από όλα τα δωμάτια στο σπίτι το μπάνιο είναι...

    «Είμαι μια μητέρα που θήλαζα τον άνδρα μου» – Τώρα θέλουν και τέταρτο παιδί για να το κάνουν ξανά

    Μια γυναίκα από την Φλόριντα δημιούργησε έναν ιδιαίτερο δεσμό...

    Οι αρχαίοι Ελληνες κυκλοφορούσαν και γυμνοί

    Οι αρχαίοι Έλληνες δεν θεωρούσαν απρέπεια να κυκλοφορεί κάποιος...