ΠΑΤΡΑ: Τάκης Πετρόπουλος: Ο νυχτερινός ημιμαραθώνιος θα διεξαχθεί κανονικά

    Ημερομηνία:

    Κατηγορηματικός για την διεξαγωγή του νυχτερινού ημιμαραθωνίου “Φάνης Τσιμιγκάτος” που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, είναι ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδεία του Δήμου Πατρέων.

    Ο κ. Πετρόπουλος ρωτήθηκε από το tempo24 αναφορικά με δημοσιεύματα που ανέφεραν πως υπάρχει αίτημα αναβολή της αθλητικής εκδήλωσης λόγω της παρουσίας πλοίων του ΝΑΤΟ στο μόλο της Αγίου Νικολάου.

    “Δεν υπάρχει ζήτημα. Ο ημιμαραθώνιος θα γίνει κανονικότατα”, σημείωσε ο Αντιδήμαρχος.

    Μεγάλη συμμετοχή

    Εξάλλου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος σε ανάρτησή του είχε αναφερθεί στις συμμετοχές σημειώνοντας:

    Ο αρχικός στόχος ήταν 700 δρομείς στον ημιμαραθώνιο και 800 δρομείς στα 5.000 μ., σύνολο 1.500 δρομείς, ενώ η συμμετοχή στα 1.000 μ. είναι ελεύθερη.
    Πέντε ημέρες πριν από το μεγάλο αθλητικό γεγονός της πόλης μας οι εγγραφές στον Ημιμαραθώνιο είναι 978 (έχει ήδη ξεπεραστεί ο στόχος κατά 278 αθλητές +39,7%) χωρίς να υπολογίζονται οι ομαδικές εγγραφές από τρεις πόλεις της Νοτιοδυτικής πελοποννήσου και στα 5.000 μ. οι εγγραφές είναι 751 (υπολείπεται κατά 49 δρομείς του στόχου -6,1%), χωρίς να υπολογίζονται οι ομαδικές εγγραφές γυμνασίων – λυκείων της πόλης.
    Συνολικά οι εγγραφές στον Ημιμαραθώνιο και στα 5.000 μ. είναι 1.729 (έχουν ήδη ξεπεράσει το στόχο κατά 229 δρομείς +15,2%).

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανδρικές τσάντες: Αυτά είναι τα 5 κορυφαία brands

    Στις δεκαετίες του ’80 και του ’90, υπήρξε μια...

    ΕΦΚΑ: Ιδιώτες στη μάχη για την είσπραξη 49 δισ. ευρώ από ασφαλιστικά χρέη

    Σε ένα οργανωμένο «σαφάρι» οφειλετών, με τη συνδρομή ιδιωτών, προχωρά...

    ΠΑΤΡΑ: Κόμβος Ταμπάχανα: Τα προβλήματα επανήλθαν

    Ο κόμβος στα Ταμπάχανα, εδώ και αρκετές ημέρες, παρουσιάζει...

    Δυτική Ελλάδα: Στα 30 δισ. ευρώ η αποτίμηση της ακίνητης περιουσίας

    Στα 777,8 δισ. ευρώ εκτινάχθηκε η αξία της ακίνητης...