Πάτρα: Θα ερευνηθούν και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ζευγαριού

    Ημερομηνία:

    Στο «κάδρο» έχει μπει και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα.

    Ήδη η εισαγγελική Αρχή, σύμφωνα με πληροφορίες, διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί το τι ακριβώς έχει συμβεί με την μοναχική γυναίκα η οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται να φοβόταν την Ρούλα Πισπιρίγκου.

    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, είχε κάνει πληρεξούσιο στον Μάνο Δασκαλάκη για να διαχειρίζεται τα οικονομικά της.

    Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης στον ALPHA, «θα ανοίξουν τα πάντα και οι τραπεζικοί λογαριασμοί προκειμένου να διερευνηθούν».

    Όπως είπε ο κ. Καλλιακμάνης για το ζευγάρι βλέπουμε «άρνηση και σύγκρουση μεταξύ τους» ενώ πρόσθεσε ότι «δύσκολα ομολογείται ένα έγκλημα, όταν το θύμα είναι παιδί. Μην ξεχνάτε ότι και στην Ανδραβίδα ουδέποτε ο στυγνός εκτελεστής ομολόγησε ότι σκότωσε τα δύο παιδιά. Έκανε μια έμμεση ομολογία».

    Ο κ. Καλλιακμάνης πρόσθεσε ότι «το εάν εμπλέκεται ή εμπλέκονται κι άλλοι στην υπόθεση ή στις υποθέσεις, διερευνάται από την ΕΛ.ΑΣ. Όσο για το πώς συμπεριφέρεται κάποιος στα κρατητήρια της Αστυνομίας, σίγουρα βρίσκεται σε ένα σοκ. Αν έχει κάνει το έγκλημα, σκέφτεται τι θα επακολουθήσει».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιάννης Ταπεινός για ΕΛ.ΑΣ.: Η ασφάλεια δεν αποκαθίσταται με αριθμούς που δεν βγαίνουν

    Τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή τις ανακοινώσεις για τις...

    Αχαϊα: 22 σεισμοί μέσα σε δύο ώρες – ΧΑΡΤΗΣ

    Σεισμός 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι...

    Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Βρίσκομαι αντιμέτωπος με ένα θέμα υγείας»

    Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης παρέστη στη βιωματική δράση της ΑΜΚΕ...

    Θόδωρος Ξυλιάς: Πόσα δένδρα προμηθεύεται κάθε χρόνο ο Δήμος;

    Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε στους προϋπολογισμούς του Δήμου Πατρέων...