ΠΑΤΡΑ: Θα κλείσει όλη τη μέρα αύριο η Ολυμπία οδός! Στο δρόμο οι Αιγιώτες

    Ημερομηνία:

    Η κάθοδος της υπουργού Παιδείας, αύριο, στην Πάτρα, για τα εγκαίνια νέων εγκαταστάσεων του Ανοιχτού Πανεπιστημίου, ενεργοποίησε τον δήμαρχο Αιγιάλειας, ο οποίος σε επιστολή της θυμίζει ότι από μηνών εκκρεμεί αίτημά του για συνάντησή τους, το οποίο δεν έχει ικανοποιηθεί.

    Ο Δ. Καλογερόπουλος, επ’ ευκαιρία, την καλεί στο Δημαρχείο Αιγίου, ώστε μαζί με τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων, να συζητήσουν την παραμονή του ΑΕΙ Φυσικοθεραπείας στην πόλη, ή να ορίσει αυτή συνάντηση στο υπουργείο, όπως συνεργάτες της έχουν υποσχεθεί.

    Σε περίπτωση μη ανταπόκρισης, ο δήμαρχος ενημερώνει την Νίκη Κεραμέως, ότι αύριο στη 1μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Παναιγιάλειο Συλλαλητήριο, με ειλημμένη την απόφαση να διακόψουν -για όλη την ημέρα- την κυκλοφορία στη νέα και παλιά εθνική οδό, ως πρώτη αντίδραση.

    Εξάλλου, ο κ. Καλογερόπουλος απάντησε σε μερίδα της αντιπολίτευσης, που τον κατηγόρησε για αδιαφορία και έλλειψη αντανακλαστικών στο ζήτημα, παραθέτοντας το ιστορικό δράσεων που ακολούθησε, στο οποίο εμφανίζει καθημερινές σχεδόν κλήσεις και οχλήσεις προς την κυβέρνηση. «Η δημοτική αρχή, όχι μόνο δεν έχει αδιαφορήσει, αλλά οι προσπάθειές της είναι συνεχείς και επίμονες. Πλέον, καθένας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του και τον ρόλο που του αναλογεί και που θα επιλέξει» δηλώνει ο κ. Καλογερόπουλος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ψήφισμα συμπαράστασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας στις κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου

    Ψήφισμα  συμπαράστασης στον αγώνα των αγροτών και κτηνοτρόφων εξέδωσε...

    Πάτρα: Παραμένουν στα εννέα μπλόκα αγρότες και κτηνοτρόφοι της δυτικής Ελλάδας

    Στα εννέα μπλόκα που έχουν στηθεί σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα...

    Πάτρα: Ημερίδα για τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο

    Η Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών,...

    Καίτη Γκρέυ: Ο γιος της κατέθεσε αγωγή για ακύρωση της διαθήκης της

    Αγωγή για ακύρωση της διαθήκης της Καίτης Γκρέυ κατέθεσε ο γιος...