ΠΑΤΡΑ: Θα προβληθεί από το Σύλλογο «Ζωή Γλυκιά», ταινία που δημιουργήθηκε για τη Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη

    Ημερομηνία:

    Ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «Ζωή Γλυκιά» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος προσκαλούν το κοινό στην 1η προβολή ταινίας μικρού μήκους που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη με τίτλο: «ΖΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ».

    Η ταινία θα προβληθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 στις 12 το μεσημέρι στην κινηματογραφική αίθουσα της ODEON στη  VESO MARE (Ακτή Δυμαίων 17, Πάτρα).

    Πρόκειται όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση για μία ταινία μικρού μήκους σε σενάριο-σκηνοθεσία της Ελένης Βασιλοπούλου και φωτογραφία –μοντάζ του Χρήστου Κεϊμαλή. Στην ταινία συμμετέχει και ο γνωστός Αχαιός στην καταγωγής, ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

    Περιγραφή: «Ο Ετεοκλής είναι ένας έφηβος με διαβήτη τύπου 1, όπου έρχεται αντιμέτωπος καθημερινά  με συμπεριφορές που δυσκολεύουν τη ζωή του».

    Στόχος μας είναι, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου «Ζωή Γλυκιά», να ευαισθητοποιηθεί το κοινό, είτε πάσχει από διαβήτη, είτε όχι και να ενημερωθεί μέσω του πρωτότυπου αυτού εγχειρήματος, ότι ο διαβήτης είναι ένα τρόπος ζωής που μπορεί να μην τον επιλέγεις αλλά θα πρέπει να τον υιοθετήσεις για να ζεις καλύτερα με αυτόν. Άλλωστε μπορεί να συμβεί στον καθένα.

    Φλίγκος
    ICECAP
    ΠΑΤΡΑ: Θα προβληθεί από το Σύλλογο «Ζωή Γλυκιά», ταινία που δημιουργήθηκε για τη Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έμαθε αντιπάλους η Εθνική μπάσκετ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027

    Τους αντίπαλούς της έμαθε η Εθνική ομάδα μπάσκετ για τα προκριματικά...

    Eurovision 2025: Ενθουσιασμένο το Twitter με την επιστροφή Καπουτζίδη – Κοζάκου στον σχολιασμό

    Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκε το ελληνικό κοινό την επιστροφή...

    Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα, το τελετουργικό και οι δράσεις

    Στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας 2025, τον 81ο στην ιστορία του...

    Πέτρος Γρουμπός: Το μέλλον της χώρας, οι ομογενείς και τα παιδιά της ομογένειας

    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...