ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για γνωστούς δημοσιογράφους! “Εφυγε” η Αναστασία Γιαννακοπούλου

    Ημερομηνία:

    «Έφυγε» από τη ζωή η Αναστασία Γιαννακοπούλου. Μια γυναίκα που πάλεψε με γενναιότητα ψυχής, με υπομονή και στωικότητα την ασθένειά της, αλλά δυστυχώς έμελλε να αναχωρήσει για την αιωνιότητα, νωρίς, σε ηλικία 68 ετών.

    Η απώλεια τεράστια για τον μονάκριβο γιο της, δημοσιογράφο Χρήστο Σταθόπουλο, τη σύζυγό του, δημοσιογράφο Μαρία Ορφανού και τον εγγονό της Μάριο.

    Συγκινητικό είναι το αποχαιρετιστήριο μήνυμα που έγραψε ο γιος της, Χρήστος.

    «Να μείνει αναλλοίωτη η χροιά της φωνής σου που θα δίνει τον ρυθμό στην καρδιά μου: «Να προσέχεις γιε μου. Μην αδικήσεις και μην αδικηθείς». Να η κληρονομιά μου να και το χρέος μου. Βιάστηκες. Αλλά δόξα τω Θεώ με 68 Νοεμβρίους, δρόσισες τα καλοκαίρια ενός αιώνα! Καλή αντάμωση, μάνα!».

    Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο στις 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πατρών. Η οικογένειά της θα τη συνοδεύσει στο τελευταίο της ταξίδι, στο Κοιμητήριο Παραλίας Πατρών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χολαργός: «Έλα σπίτι να σε κεράσω μια καραμέλα» – Αναστάτωση για τον 69χρονο που προσπαθεί να δελεάσει ανήλικα αγόρια

    Ο φόβος και ο τρόμος παιδιών και γονέων στον Χολαργό έχεις γίνει τους τελευταίους δύο...

    Χρυσοχοΐδης: Βρήκαμε άλλα 52 φυσικά πρόσωπα που πήραν παράνομα 4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

    Την έρευνα σε βάρος 52 φυσικών προσώπων που εισέπραξαν...

    Τι αλλάζει με τα μετρητά: Πότε οι έμποροι μπορούν να αρνηθούν τα ευρώ

    Η μετάβαση στις ψηφιακές πληρωμές δεν σημαίνει ότι τα μετρητά εξαφανίζονται....

    Πάτρα: Ο Κώστας Σβόλης επιτέθηκε στον Πελετίδη από το βήμα της ΚΕΔΕ – βίντεο

    Βολές Σβόλη κατά Πελετίδη από το βήμα της ΚΕΔΕ....