ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για τον Δημήτρη Τζώλο, πατέρα δύο παιδιών

    Ημερομηνία:

    Θλίψη και συγκίνηση σκόρπισε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του 53χρονου συμπολίτη Δημητρίου Τζώλου του Λεωνίδα. Ο 53χρονος που ήταν ιδιωτικός υπάλληλος, έφυγε από τη ζωή στο σπίτι του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Δημήτριος Τζώλος βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 19-2 μέσα στο σπίτι του, επί της οδού Βύρωνος στην Πάτρα.

    Σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία στο σημείο μετέβη και ιατροδικαστής για να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου του που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αιφνίδιος.

    Η κηδεία του Δημητρίου Τζώλου θα τελεστεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2025 στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών όπου και θα ακολουθήσει η ταφή του στο εκεί κοιμητήριο.

    Ο εκλιπών ήταν πατέρας δύο παιδιών, του Λεωνίδα και της Αθηνάς.

    Το ξαφνικό νέο του θανάτου του σκόρπισε πραγματικά λύπη και θλίψη σε όσους τον γνώριζαν μιας και ήταν ένας νέος άνθρωπος και ένας καλός επαγγελματίας και γονιός.

    ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για τον Δημήτρη Τζώλο, πατέρα δύο παιδιών
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Ρύζι» και «κουσκούς» από κουνουπίδι – Το υγιεινό και ελαφρύ υποκατάστατο

    Αν ακολουθείτε plant-based διατροφή ή αν έχετε αφαιρέσει το...

    Πάτρα: Eρωτήματα της Συντονιστικής Επιτροπής κατοίκων για τις αντιδρομήσεις

    Ερωτήματα προς τις Αρμόδιες Υπηρεσίας της Αποκεντρωμένης, της Περιφέρειες, του Δήμου...

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Πάνω από 500 οικισμοί της Αχαΐας εξαιρούνται από τον ΕΝΦΙΑ – ΛΙΣΤΑ

    Περισσότεροι από 500 οικισμοί της Αχαΐας εντάσσονται στο μέτρο...

    Πάτρα: Που θα γίνεται δωρεάν σπιρομέτρηση και πνευμονολογική εκτίμηση

    Στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος ελέγχου του πληθυσμού...