ΠΑΤΡΑ: Τι απάντησε ο Μάνος Δασκαλάκης για την καταγγελία περί κακοποίησης της Τζωρτζίνας

    Ημερομηνία:

    Τη δική του απάντηση για την καταγγελία που έγινε για κακοποίηση της Τζωρτζίνας αλλά και για τους ισχυρισμούς από το περιβάλλον της Ρούλας περί κακοποιητικής συμπεριφοράς απέναντί της, έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης. Ο κ. Δασκαλάκης παραχώρησε συνέντευξη στον Πέτρο Κουσουλό και την εφημερίδα Μπάμ.

    GLEARNET

    Ερωτώμενος για το περιστατικό για την καταγγελόμενη κακοποίηση της Τζωρτζινας το 2014 και την ειδοποίηση των κοινωνικών υπηρεσιών επεσήμανε ότι η καταγγελια ήταν «ψευδής» προερχόμενη από μια κακόβουλη γειτόνισσα κάτι που αποδείχτηκε από την επίσκεψη των αρμοδίων στο σπίτι. Παράλληλα σε ότι αφορά τις αιχμές από το περιβάλλον της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιριγκου περί κακοποιητικης συμπεριφοράς απέναντι της, ο πατέρας των τριών κοριτσιών επεσήμανε ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικοτητα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Μόνικα Μπελούτσι χώρισε με τον Τιμ Μπάρτον μετά από δύο χρόνια σχέσης

    Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Τιμ Μπάρτον και η Μόνικα Μπελούτσι μετά...

    Ανανέωση του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

    Ανανέωση του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου...

    Οι «Φάροι της Ελληνικής Ποίησης» φώτισαν την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

    Οι «Φάροι της Ελληνικής Ποίησης» φώτισαν το δρόμο του...

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τους γονείς της

    Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε πρόσφατα με τους διαδικτυακούς της φίλους μια...