ΠΑΤΡΑ: Τιμώνται το σαββατοκύριακο τα Εισόδια της Θεοτόκου

    Ημερομηνία:

    Τα Εισόδια της Υπεραγίας Θεοτόκου τιμά και γιορτάζει η εκκλησία μας στις 21 Νοεμβρίου 2021 και στον ομώνυμο ιερό ναό που ανήκει στην ενορία του Αγίου Νικολάου Πατρών θα πραγματοποιηθεί διήμερη θρησκευτική πανήγυρη.

    Το Σάββατο 20/11 στις 6 το απόγευμα θα ψαλεί ο πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας όπου θα ιερουργήσει ο αρχιμανδρίτης π. Συμεών Χατζής, ηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Γηροκομήτισσας ενώ θ’ ακολουθήσει στις 10 το βράδυ ιερά αγρυπνία προεξάρχοντος του αρχιμανδρίτη π. Προκόπιου Κόρδα.

    Την Κυριακή 21/11 το πρωί θα τελεστεί πανηγυρική Θεία λειτουργία προεξάρχοντος του αρχιμανδρίτη π. Θεοκλήτου Παντελίδη, ο οποίος θα κηρύξει και το Θείο λόγο ενώ στις 6 το απόγευμα θα τελεστεί μεθεόρτιος εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου που θα μιλήσει για το σημαντικό γεγονός των Εισοδίων της Παναγίας. Τέλος στις 9.30 το βράδυ θα τελεστεί ιερά αγρυπνία υπέρ του Οσίου Ιακώβου του εν Ευβοία.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 7 βραδινές συνήθειες των ανθρώπων που δεν έχουν αυτοπειθαρχία και κίνητρο

    Οι περισσότεροι θεωρούμε το ξεκίνημα της ημέρας ως το...

    Ντοματόσουπα με κριθαράκι και φακές: Μια συνταγή από την cucina povera

    Την αξία, τη θρεπτικότητα και τις μεσογειακές ρίζες της cucina povera, έφερε ξανά...
    Best Shop