ΠΑΤΡΑ: Την επόμενη εβδομάδα οι απαντήσεις για τις ιστολογικές της Τζωρτζίνας

    Ημερομηνία:

    Συγκλονίζει η υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, μέσα σε τρία χρόνια. Η διαλεύκανση της αιτίας θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας θεωρείται πως αποτελεί το “κλειδί” ώστε να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν προκύψει σχετικά με τους αιφνίδιους θανάτους των τριών κοριτσιών, που έχουν βυθίσει στο πένθος την οικογένειά τους. Οι τελευταίες πληροφορίες, αναφέρουν ότι οι απαντήσεις για τις ιστολογικές εξετάσεις της 9χρονης αναμένεται να βγουν την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με το Mega, οι ιστολογικές εξετάσεις αναμένεται να αποκαλύψουν, εάν το κοριτσάκι αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα, που δεν εντοπίστηκε από τους προηγούμενους ελέγχους. Παράλληλα, “φως” στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών από τέσσερα νοσοκομεία της Αθήνας και της Πάτρας, αλλά και οι αναφορές επτά ιατροδικαστών, στο πλαίσιο της έρευνας που γίνεται για την υπόθεση.

    GLEARNET
    Οι γονείς των τριών παιδιών, επανήλθαν τη Δευτέρα με νέα δήλωσή τους, μέσω της οποίας απαντούν  “σε κάθε κακόβουλη προσπάθεια ενοχοποίησής μας”, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά. Χαρακτηρίζουν, δε, ως “απόλυτα ανακριβείς” τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν χθες από τηλεοπτικό σταθμό, σχετικά με το ότι ο απινιδωτής που είχε τοποθετηθεί στην 9χρονη “ενεργοποιήθηκε για λίγα δευτερόλεπτα για πρώτη και τελευταία φορά το μοιραίο βράδυ πριν καταλήξει η μικρή (υπονοώντας προφανώς ότι κατέγραψε αρρυθμίες)” και ότι “η βλάβη στην καρδιά ήταν τέτοια που οι γιατροί αναφέρουν ότι δεν μπορεί να προκληθεί από παθολογικά αίτια, αλλά μόνο από εξωτερική παρέμβαση”. Οι γονείς των κοριτσιών, δηλώνουν επίσης την πλήρη ικανοποίησή τους για τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν σε βάθος τα αίτια των τριών θανάτων, σημειώνοντας ότι “και σε μας παραμένουν αναπάντητα πολλά ερωτήματα”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μάρω Κοντού: Μόνο εγώ δεν έχω κάνει σεξ στη «Γη της Ελιάς»

    Τη συμμετοχή της στη σειρά «Γη της Ελιάς» σχολίασε...

    Αλεξάνδρου για την κοινή εμφάνιση της Τούνη με τον γιο και τον σύντροφό της: Κοιτάω το παιδί μου και την προσωπική μου ζωή

    Την πρόσφατη κοινή εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη με τον σύντροφό της, Δημήτρη...

    Η Νέα Αριστερά Αχαΐας καταδικάζει την επίθεση κατά του δημοσιογράφου Παναγιώτη Ρηγόπουλου

    Σε ανακοίνωση της η Νέα Αριστερά Αχαΐας αναφέρει: Η χθεσινή...